15/07 Şafak Vakti Oyuncusundan Şaşırtan İtiraf! '' Çekerken Ağladık''

15/07 Şafak Vakti Oyuncusundan Şaşırtan İtiraf! '' Çekerken Ağladık''

Çok yakında vizyona girmesi beklenilen 07/15 Şafak Vakti dizisinin oyuncuları teker teker röportaj verdi. Merakla beklenilen filmin oyuncuları çok şaşırtıcı itiraf ve açıklamalarda bulunurken, özellikle bir açıklama dikkat çekti.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününe artık çok yaklaştık. 15 Temmuz yaklaşırken vizyona girmesi heyecanla beklenen bir proje var. Sinema filmi olan projenin adı açıklanan bilgi ve yayınlanan afişlere göre 15/07 Şafak Vakti oldu. Oyuncu kadrosunda iddialı isimleri buluşturan filmin oyuncuları vizyon öncesi çok samimi açıklamalarda bulundu.

Film oyuncularından samimi açıklamalar!

Filmde Cevdet adında küçük bir esnafı canlandıran Erkan Petekkaya, "Bütün ülke o gece çok ağır bir buhran yaşadık. Hala tüylerim diken diken oluyor. Çok iyi bir film yaptık. Hem çektik, hem ağladık" açıklamalarında bulunurken,

Diğer bir oyuncu  Aslıhan Karalar ise destansı bir mücadele anlattıklarını söyledi: "Bu hikayeyi anlatmak gurur verici, şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Yaşanılan olayları en iyi şekilde ifade etmeye çalıştık." ifadelerini kullandı.

15/07 Şafak Vakti vizyon tarihi ne zaman? Film ne zaman gösterime girecek ?

15/07 Şafak Vakti filminin vizyon tarihi hakkında resmi bir açıklama bulunmazken, afişlerde bu tarih paylaşıldı. Dizinin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde yayınlanması kesinleşti. Dizi bu tarihte izleyicileri ile buluşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.