3 Adamın Arası Açıldı! En Yakın Arkadaşlar Birbirine Küstü Mü ?

3 Adamın Arası Açıldı! En Yakın Arkadaşlar Birbirine Küstü Mü ?

TV8 ekranlarında yayınlanan 3 Adam adlı Talk Show programından tanıdığımız ünlü isimler Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak ve Eser Yenenler birbirleriyle çok sıkı dost oldukları biliniyordu. Şimdi gelen iddialara göre ise arkadaşların arasının açıldığı, hatta birbirlerine küstükleri konuşuluyor.

İlk olarak Kanal D ekranlarının efsane komedi programlarından biri olan Çok Güzel Hareketler Bunlar ile izleyicilerinin karşısına çıkan, sonralarda ise birden fazla programda gördüğümüz yakın arkadaşlar İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Eser Yenenler birçok sevilen proje ile sevenlerinin karşısına çıkmıştı. Çok Güzel Hareketler Bunlar programından sonra TV8 ekranlarında yayınlanan 3 Adam programı ile beraber bir proje gerçekleştirip şöhretlerini daha fazla arttırmışlardı. Bu projenin ardından çoğu farklı yerlere dağılsa da, hala sıkı dost oldukları biliniyordu.

Sıkı dostlar birbirine küstü mü?

Gelen iddialara göre evlenmesinin ardından Eser Yenenler arkadaşları ile arasına açmaya başladı. Berfu Yenenler ve İbrahim Büyükak'ın eşi Nurdan Büyükak'ın pek de iyi anlaşamadığı iddialar arasında yer alıyordu. Bu sebeple dostlarının eskisi kadar samimi olmadığı konuşuluyor.

Konsere beraber çıkmadılar!

Oğuzhan Koç konserine hem İbrahim Büyükak hem de Eser Yenenler geldi ama   Yenenler  ve Büyükak  sahneye birlikte çıkmak yerine teker teker çıktı.. Oğuzhan Koç'a destek olmak için sahneye de ayrı ayrı çıktılar. Bu da ikili arasında sorun olduğu iddialarını güçlendirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.