Açık Lise Ek Sınavları Başlıyor! Online Sınavlarda Nelere Dikkat Etmeli ?

Açık Lise Ek Sınavları Başlıyor! Online Sınavlarda Nelere Dikkat Etmeli ?

Açık Lise ek sınavları pazartesi gününden yani 16 Ağustos tarihinden itibaren başlıyor. Sınava tüm kayıt yenileyen öğrenciler kayıtsız şartsız katılabilecekler. Bu sınavda da öğrencilerin dikkat etmesi gereken çok fazla kural bulunuyor. İşte tüm detaylar..

Açık Lise online sınavları 16 Ağustos tarihinden itibaren başlıyor. Bu sınava geçtiğimiz hafta kaydını yenileyen bütün öğrencilerimiz katılabilecek. Eğer cuma günü veya daha erken bir tarihte kaydınızı yenilemediyseniz, sınava katılma ihtimaliniz yok. Çünkü bu sınava katılmak için en büyük şartlardan birisi de kayıt yenileme işlemlerini tamamlamaktı. Bu işlemleri tamamlayanlar online sınava katılmaya hak kazandı.

Online sınavlar 16 Ağustos tarihinde başlıyor..

Online sınavlar haftaya pazartesi yani 16 Ağustos tarihinden, 20 Ağustos tarihine kadar kesintisiz bir şekilde devam edecek. Öğrenciler koronavirüs pandemisi yüzünden sınavlara yüz yüze değil, uzaktan online olarak katılım sağlayabilecek. Tabi bu online sınavlarda dikkat edilmesi gereken çok kritik kurallar bulunuyor.

Online sınavda nelere dikkat etmeli ?

Online sınavda dikkat edilmesi gereken kurallar arasında ilk olarak iyi bir internet bağlantısı olması gerekiyor. Sınavlara laptop, telefon ve tablet gibi cihazlardan internet bağlantısı ile beraber katılabileceksiniz. Bunun haricinde sınavda işaretlediğiniz şıkkı değiştiremezsiniz. Bitirdiğiniz sınava tekrar bakamazsınız. Ve eğer tarayıcıda farklı bir sekme açarsanız sınavınız iptal olur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.