Açık Lise İlk Kayıtları Başladı! Para Yatırırken Bunlara Dikkat Edin..

Açık Lise İlk Kayıtları Başladı! Para Yatırırken Bunlara Dikkat Edin..

Açık Liseye kayıt olmak isteyen öğrencilerin fırsat ayağına geldi. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan gelen açıklamalara göre o işlemleri tamamlayan bütün öğrenciler Açık Liseye kaydolabilecek. Ama kayıt işlemlerinde dikkat edilmesi gereken bazı kurallar var. İşte detaylar...

Açık Lise kayıt işlemleri 6 Eylül tarihinden yani bugünden itibaren başladı. Açık Ortaokul ve normal okul fark etmeksizin tüm öğrenciler kayıt işlemlerini tamamlayabilecek. Kayıt işlemlerini tamamlamak için ilk başta Halk Eğitim Merkezlerini kimlik belgesi ve fotoğraf başvurmak gerekiyor. Gerekli tüm belgeleri görevlilere verdikten sonra eğer bir problem oluşmazsa aynı gün için kaydınız alınacaktır. Bu konuda ki daha detaylı bilgilere 444 0 632'den ulaşabilirsiniz.

Para yatırmadan dikkat etmelisiniz !

Açık Liseye kaydolmak için sizden bazı belgeler dışında birde küçük bir ücret (50 TL) istenecektir. Bu ücreti kesinlikle Halk Eğitim Merkezlerine vermemelisiniz. 50 TL ücreti devlet bankalarına giderek kendi kimlik bilgilerinizi yazıp ödemeler kısmından İlk Kayıt işlemlerine tıklamalısınız. Bu işlem sonrası makbuz almayı unutmayın. Durumunuz yaklaşık iki gün içerisinde aktif oalcaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.