Açık Lise Öğrencilerine Yeni Müjde! Ağustos'ta Online Sınav Var..

Açık Lise Öğrencilerine Yeni Müjde! Ağustos'ta Online Sınav Var..

Temmuz ayında biten online sınavın ardından geçtiğimiz günlerde sınav sonuçları açıklanmış ve tüm öğrenciler rahat bir nefes almıştı. Şimdilerde ise öğrencilere yeni bir müjdeli haber daha geldi. Ağustos ayında yeni bir sınavın daha olacağı açıklandı.

Açık Lise öğrenciler tarafından merakla beklenen yeni müjde geldi. Temmuz ayında ki sınavlarını bitiren öğrenciler Milli Eğitim Bakanlığı'na sosyal medya hesapları üzerinden ek sınav olmasını istemiş, kısa bir zamanda yüzlerce tweet ve yorum gönderilmişti. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan cevap gelmeyince tüm mitler tükenirken, yeni müjde şimdi geldi. Öğrenciler için yeni bir ek  sınavın daha olacağı açıklandı.

Ek sınavlar ne zaman gerçekleşecek ?

Ek sınavların ne zaman gerçekleşeceği hakkında ilk detaylar gelmeye başladı. Şimdiye kadar sınavların olacağı kesinleşti. Öğrenciler ek bir müjde daha olarak bu sınavlarında online olacağı açıklandı. Yani öğrenciler yine evlerinden, oturdukları yerden sınava katılacaklar. Sınava katılmak için ücret yatırmak yine zorunlu olacak.

Ek sınav tarihlerin açıklanmak üzere..

Ek sınav tarihleri şimdilik net olarak belirtilmedi. Milli Eğitim Bakanlığı ve Açık Lise'den gelecek güncel bilgileri hiç vakit kaybetmeden sitemiz üzerinden öğrenebilirsiniz. Çok yakında paylaşılacak olan ek sınav tarihlerini de sitemizden takip ederek bilgi edinebilirsiniz. Merakla beklenen sınav tarihlerinin bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.