Açık Lise Online Sınavında Son Gün! Bu Fırsat Bir Daha Gelmez..

Açık Lise Online Sınavında Son Gün! Bu Fırsat Bir Daha Gelmez..

Açık Lise sınavları bugünden itibaren sona ermeye hazırlanıyor. Öğrenciler sınavlarını bugün tamamlayamazsa çok büyük bir fırsatı kaçıracaklar. Bu yüzden yetkili isimlerden sık sık uyarılar gelmeye devam ediyor. İşte tüm detaylar..

Açık Lise sınavları geçtiğimiz hafta tamamlansa da, sınava herhangi bir sebepten dolayı katılmayan öğrencilere Bakanlık tarafından çok büyük bir fırsat daha verildi. Sınavı kaçıran öğrencilerin sınavlara yeninden girebileceği açıklanırken, bu haber çok büyük bir sevinçle karşılanmıştı. Açık Lise sınavlarında bugünden itibaren sona gelinmek üzere..

Açık Lise sınavlarında sona yaklaşıyoruz..

Açık Lise telafi sınavlarında bugün sona geliniyor. Birçok öğrenci sınavların bugün biteceğini bilmediği için hala derslerini tamamlamadı. Sizlerde tüm derslerini vermediyseniz, acele etmeli ve tüm sınavlarını vermeniz gerekiyor. Bugün gece yarısından itibaren bir daha kesinlikle sınava katılamazsanız. Bu yılın son sınavı da bu olacak.

Öğrenciler Açık Lise sınavlarına nasıl katılacak ?

Öğrencilerin Açık Lise sınavlarına katılması çok kolay. Telafi sınavları tıpkı bu yıl olan tüm sınavlar gibi online yani internet üzerinden gerçekleşiyor. Öğrenci sayfanızda bulunan Online sınav butonuna tıklamanız ve orada ki sınavlara birer birer katılmanız yeterli. Sınav kurallarını Açık Lise sitesinden öğrenebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.