Açık Lise Online Sınavında Son Günler! Online Sınava Nasıl Katılabilirsiniz?

Açık Lise Online Sınavında Son Günler! Online Sınava Nasıl Katılabilirsiniz?

Açık Lise online sınavları geçtiğimiz günden itibaren başladı. Ve birçok öğrenci daha şimdiden sınavlarını tamamlamayı başardı. Ama bir o kadar öğrenci de sınavlara hala katılım sağlayamadı. Peki Açık Lise online sınavlarına nasıl girilir ? İşte tüm detaylar..

Açık Lise online ek sınavları geçtiğimiz gün yani 16 Ağustos tarihi itibari ile başladı. Saat 09:30'da başlayan sınava şimdiye kadar birçok kişi katıldı ve sınavlarını başarıyla tamamladı. Koronavirüs pandemisi yüzünden yüz yüze değil, online olarak gerçekleşen sınavlar için alınan bu karar birçok öğrenciyi memnun ederek, sağlıklarını korumak için doğru bir yol olduğunu belirtmelerine sebep oldu. Açık Lise öğrencileri online sınavı çok sevdi.

Açık Lise online sınavlarına nasıl katılım sağlanır ?

Açık Lise online sınavlarına katılmak sanıldığından çok daha kolay. Öğrenciler kendi kimlik ve öğrenci bilgileri ile beraber Açık Lise öğrenci sayfalarına girecek, daha sonrasında ise alt bölümlerde yer alan online sınav butonuna tıklayacak. Bundan sonrasında ise öğrenci kendi isteğine göre seçeceği sınava girecek ve soruları cevaplayarak tamamlayacak. Öğrenciler istediği sınava girebilir, sırayla sınava girmeye kesinlikle gerek yoktur.

Açık Lise online sınavları ne zaman bitiyor ?

Açık Lise online ek sınavları 20 Ağustos tarihinde son eriyor. Tüm öğrenciler bu tarihe kadar sınavlarını bitirmek zorunda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.