Açık Lise Sınav Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak ? Kesin Tarih Verildi..

Açık Lise Sınav Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak ? Kesin Tarih Verildi..

Açık Lise online sınavları geçtiğimiz gün itibari ile sona erdi. Birçok öğrenci sınavını başarıyla tamamlarken, bir o kadar da sıkıntı yaşayan oldu. Şimdi ise sırada sınav sonuçları var. Sonuçların ne zaman açıklanacağı konusunda ilk bilgiler gelmeye başladı.

Açık Lise 3. online sınavları 3 Temmuz saat 09:30 tarihi itibari ile başlamış ve geçtiğimiz gece yani 7 Temmuz 23:59 itibari ile sona ermişti. Bununla beraber öğrencilerde büyük bir yükten kurtulmuş oldu. Geriye ise açıklanacak olan sınav sonuçlarını merakla beklemek kaldı. Sonuçlarla ilgili ilk detaylarda paylaşıldı.

Açık Lise sınavları ne zaman açıklanacak ?

Açık Lise sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusunda ilk tahminler gelmeye başladı. İlk gelen açıklamalara göre sınav sonuçlarının 15 Temmuz tarihi itibari ile açıklanması bekleniyor. Eğer bir aksilik olsa bile bu tarih en fazla 20 Temmuza kadar uzayacak. Sınavlar online bir şekilde gerçekleştiği için sonuçların bu kadar erken açıklanacağı belirtiliyor. Sizler bu konuda daha detaylı ve kesin bilgilere sahip olmak için düzenli olarak Açık Lise'nin resmi web sitesini takip edebilirsiniz.

Açık Lise mezuniyet şartları..

Açık Lise'den mezun olmak için toplam 170 krediniz bulunması gerekiyor. Ve daha önceden en az 8 kere kayıt yenilemiş olmanız gerekli. Bunun haricinde şartlar arasında zorunlu derslerinizin kalmaması da bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.