Açık Lise Sınav Sonuçları Duyuruluyor! Tüm Öğrenciler Buraya..

Açık Lise Sınav Sonuçları Duyuruluyor! Tüm Öğrenciler Buraya..

Açık Lise sınavlarının sonuçları şimdilerde büyük bir merakla bekleniyor. Sınava katılan öğrenciler Milli Eğitim Bakanlığı'ndan gelen sonuçları dört gözle beklerken, bir taraftan da kaç kredi aldıklarını hesaplamaya çalışıyor. Peki sınavlar kesin olarak ne zaman açıklanacak ?

Örgün eğitime gidemeyen öğrencilerin lise eğitimlerini tamamlamak için okudukları Açık Liselerin bu yıl ki üçüncü sınavları geçtiğimiz günlerde yine online olarak yani uzaktan gerçekleşti. Ülkemizin her yanından öğrenciler sınavlara katılım sağladı. Tabi bu sınavlara katılım sağlamak için kayıt yenileme işlemlerini tamamlamak ve öğrencilik durumunun aktif olarak gözükmesi gerekiyor. Aksi takdirde hiçbir sınava katılım sağlayamazsınız.

Açık Lise sınav sonuçları ne zaman açıklanacak ?

Sınavlarını bitiren öğrenciler şimdi de sonuçları beklemeye başladı. Sonuçların şimdiye kadar açıklanmasını isteyen öğrencilerin bu isteklerine resmi bir yanıt gelmedi. Ama bu konu da ki uzman kişiler sınavların Kurban Bayramı öncesi çok büyük bir ihtimalle açıklanacağını belirtiyor. Öğrencilerin biraz daha sabırlı olması isteniyor.

Açık Lise'de yeni sınavlar ne zaman başlayacak ?

Bu konu hakkında ki bilgilendirmelerin yakında paylaşılması bekleniyor..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.