Açık Lise Sınavına 1 Gün Kaldı! Online Sınavda Kopya Çekene Ceza Var!

Açık Lise Sınavına 1 Gün Kaldı! Online Sınavda Kopya Çekene Ceza Var!

Açık Lise online sınavına artık sayılı günler kaldı. Öğrencilerin sabırsızlığı artık daha da büyümüş durumda. Sınava katılacak öğrencilere gerekli uyarılarda bulunulmaya devam ediyor. Kurallara uymayan kişilere ise ceza kesilecek.

Açık Lise online sınavına sayılı günler kaldı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından paylaşılan resmi bilgilere göre bu yılın 3. sınavı tıpkı geçtiğimiz 2 sınavda olduğu gibi online düzenlenecek ve 3 Temmuz tarihinde gerçekleşecek. Sınavlar toplam 5 gün boyunca devam edecek. Ve kayıt yenileme ücretini yatırıp, öğrencilik durumu aktif olanlar sınavlara katılım sağlayabilecekler.

Açık Lise sınavlarında dikkat edilmesi gerekenler;

Açık Lise sınavında dikkat edilmesi gereken birçok nokta var. Bunların başında da iyi bir internet bağlantınız olması gerekiyor. İnternet bağlantınız olmadan bu sınavlara kesinlikle katılamazsınız.

1. İnternet bağlantınızın olması zorunlu.

2. Elektronik cihazınız ( Tablet, Bilgisayar, Telefon) çalışır durumda olması gerekiyor. Sorumluluk kesinlikle size ait.

3. Sınava farklı bir tarayıcı sekmesi açmak yasak

4. Sınavda bilgisayarınızı kapatamazsınız.

5. Sınav esnasında kamera ve ses istenmeyecektir.

6.Sınava farklı iller ve farklı cihazlardan katılmayın. Sistem anladığı an sınavınızı iptal edip, geçersiz olarak kaydeder.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.