Açık Lise Sınavları Sona Erdi! Sınav Sonuçları O Tarihte Açıklanacak..

Açık Lise Sınavları Sona Erdi! Sınav Sonuçları O Tarihte Açıklanacak..

Açık Lise online ek sınavları sona erdi. Sınava katılan birçok öğrenci şimdilerde de sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak etmeye başladı. Yetkili isimlerden bir bilgi gelmese de, sonuç tarihleri için birçok tahmin geldi.

Açık Lise online ek sınavları 16 Ağustos tarihinde başlamış ve bugün itibari ile sona erdi. Belirtilen tarih aralıklarında sınav kayıt yenileme ücretlerini yatıran tüm öğrenciler sınavlarına tıpkı bu yıl gerçekleşen tüm sınavlarda olduğu gibi online bir şekilde katılabildi. Sınava katılan öğrencilerin çoğu hiçbir problem yaşamadan sınavlarını bitirdi ve tamamladı. Öğrencilerin şimdi merak ettiği bir konu daha bulunuyor. O da sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı...

Online sınav sonuçları ne zaman açıklanacak ?

Online sınav sonuçları diğer sınavlardan çok daha çabuk açıklanıyor. Her ne kadar yetkili isimlerden bir açıklama gelmese de, bu konuda uzman olan çoğu kişi sınavların sonuçlarının 25 Ağustos, en geç ise 30 Ağustosta açıklanacağını tahmin ediyor. Tabi bu bilgiler sadece birer tahmin olarak belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.