Acun Alişan'a Program Teklifinde Bulundu! Alişan ve Buse Varol TV8'de Program Sunacak!

Acun Alişan'a Program Teklifinde Bulundu! Alişan ve Buse Varol TV8'de Program Sunacak!

Alişan'ın Demet Akalın'la beraber sunduğu program bu sezon bitmişti. Yeni sezonda herhangi bir program sunmayacaktı. Ancak Acun Ilıcalı öyle bir teklif yaptı ki duyanlar şok geçirdi. Alişan ve Buse Varol aynı programı mı sunacak? Acun Ilıcalı'nın TV8 sunuculuk iş teklifi büyük ses getirdi.

Alişan, abisi Selçuk Tektaş'ı kaybettikten sonra oldukça zor zamanlar yaşamaktaydı. Hali hazırda sunuculuğu da bıraktığından ötürü sıkıntılı günler geçiren ünlü isme Acun Ilıcalı'dan teklif geldi. Üstelik bu teklif hem Alişan'ı hem de Buse Varol'u kapsıyor. İkilinin birlikte program yapması bekleniyor. Üstelik bu program TV8 kanalında yayınlanacak. Yarışma programlarını oldukça güzel sunduğu belirtilen ünlü isim, eşiyle beraber hareket edebilir.

Acun Ilıcalı'dan İş Teklifi!

Acun Ilıcalı, hem sıkıntılı bir dönemden geçiren hem de maddi manevi zorluğa düşen Alişan için girişimde bulundu. Kendisinin sunuculuk yeteneğinden faydalanarak onun için program hazırlamaya karar verdi. Bundan birkaç sene önce de Alişan'ın TV8'de program yaptığı biliniyor. Bu nedenle de bir kez daha ekran karşısına çıkmasında sakınca görülmedi.

Alişan Programı Ne Zaman?

Alişan'ın yeni programı ne zaman başlar bilinmiyor. Teklifin kabul edilmesi durumunda çeşitli hazırlıklara başlanacaktır. Ayrıca Acun Ilıcalı ne tür bir program yapmasını istiyor bilmiyoruz. Eylül ayı gelmeden gerekli tüm hazırlıkların tamamlanması ve yayın hayatına başlaması bekleniyor. 

Buse Varol da Sunacak!

Buse Varol'un da program sunuculuğu yapabileceğini belirtelim. Alişan ve Buse Varol aynı programda hareket edecek. Ortaya çıkacak renkli görüntüler izleyicileri şimdiden heyecanlandırıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.