Acun Ilıcalı Açıkladı: Çukur Dizisi Tekrar Geliyor..

Acun Ilıcalı Açıkladı: Çukur Dizisi Tekrar Geliyor..

Show TV'nin reyting rekorları kıran Çukur dizisi film olarak ekrana dönüyor. Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen proje için Acun Ilıcalı'dan tam destek geldi. Final yapan efsane dizinin yeni adresi ise belli oldu.

Bu iddia çok konuşulacak. Geçtiğimiz ay final yaparak izleyicisini üzen Çukur film olarak tekrar ekrana dönüyor. Projeye en büyük destek ise Acun Ilıcalı'dan geldi.

Ekrana geldiği 4 sezon boyunca reyting rekorları kıran ve Show Tv'nin unutulmazları arasına giren Çukur dizisi televizyona damga vurmuştu. Hayran kitlesini final yaparak üzern dizinin etkileri hala devam ederken oyuncular ise yeni teklifler almaya devam ediyor.

Yamaç Koçovalı rolüyle dizinin en sevilen karakteri olan Aras Bulut İynemli'nin adı ise şu sıralar Netflix ile birlikte anılıyor. Farah Zeynep Abdullah ile aynı projede yer alacağı iddiaları gündemdeki yerini koruyan Aras Bulut İynemli'ye en büyük sürprizi Acun Ilıcalı yapmak üzere olduğu anlaşıldı.

İddiaya göre Acun Ilıcalı, ekrana veda eden dizinin film olarak Exxen'de yayınlanmak istiyor. Hatırlanacağı üzere Bu yılın Ocak ayında yayın hayatına başlayan dijital platform Exxen, birçok yeni projenin de uğrak yeri oldu. Son olarak Leyla ile Mecnun dizisini tekrar yayın hayatına döndüren platform, ünlü televizyoncu Müge Anlı ile de el sıkışmak üzere olduğu anlaşıldı.


Acun Ilıcalı’nın son olarak ele aldığı ve güvendiği projesi ise Çukur oldu. 4 sezon boyunca televizyonda büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Çukur için film projesi fikrini öne atan Ilıcalı’nın Çukur için film yapmak istediği kulislerde konuşuluyor. Önümüzdeki günlerde buna dair net bilgilerin gelmesi beklenirken, Çukur filminin de yine Exxen’de yayınlanması düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.