Ada Masalı Dizisi Final mi Yapıyor! Kanal İzleyicilerin Tepkisine Maruz Kaldı

Ada Masalı Dizisi Final mi Yapıyor! Kanal İzleyicilerin Tepkisine Maruz Kaldı

Yaz ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Ada Masalı dizisi son zamanlarda istenilen reytinglere ulaşamadı. Birçok iddia dizinin final yapacağını ortaya koydu. Hatta dizinin son sahnesi ise izleyicileri şaşkına çevirmeyi başardı. İşte dizi hakkındaki tüm detaylar...

Ay Yapım imzalı dizi olan Ada Masalı sürpriz gelişmeler ile ekran karşısına çıktı. Yayınlandığı günden bu yana iyi bir reyting yakalayan Ada Masalı dizisi son akşamki bölümü ile yine herkesi şaşkına çevirdi. Dün akşam ekranlara gelen Ada Masalı dizisi sosyal medyada gündem olmayı başardı. Dizinin son bölümünde Haziran ve Poyraz beraber olmalarını istemeyenlere karşı bir plan hazırlayarak onları ikna etmeye çalışır.

Haziran ve Poyraz evleniyor!

Dizi yayınladığı sahneler ile kimi zaman komik dakikalar yaşatırken kimi zaman ise Haziran ve Poyraz’ın çaresiz anları izleyicileri bir hayli üzüyor. Bunun üzerine çektikleri ıstırabın ardından Haziran ve Poyraz bu olayları son vermek için nikah masasına oturma kararı aldı. Haziran ve Poyraz’ın düğünü romantik sahneler ile izleyicileri sevindirirken ikilinin evlenip evlenmeyeceğini ise şimdiden merak söz konusu oldu.

Evlenmek isteyen Haziran ve Poyraz’a Aliye ve Zeynep müdahale etme kararı alır. Bu gerginliğin ardından Aliye ve Zeynep'in itirazları ile nikah da büyük bir kavga çıkar. Böylelikle dizi severler Haziran ve Poyraz’ın evlenip evlenmediğini merak ediyor. Ali Bilgin’in genel yönetmenliğini üstlendiği Ada Masalı dizisinin senaryosu ise Aksel Bonfil'e ait. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda Alp Navruz, Ayça Ayşin Turan, İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Beril Pozam, Bülent Çolak, Erdem Kaynarca, Merve Nur Bengi, Rami Narin, Fatih Yücebağ, Merve Nur Bengi, İlkay Akdağlı, Özge Demirtel, Bedia Ener ve Eylül Ersöz bulunuyor. Ada Masalı dizisi saat 20.00’de her salı akşamı Star TV ekranlarında oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.