Ada Masalı Dizisi Tüm İddiasını Kaybetti! Baht Oyunu Reytinglerde Zirveyi Kaptı!

Ada Masalı Dizisi Tüm İddiasını Kaybetti! Baht Oyunu Reytinglerde Zirveyi Kaptı!

Star TV ekranlarında yayınlanan Ada Masalı dizisi başladığı günde bu yana haftalardır reyting listesinde zirvede yer alıyordu. Sevilen dizi geçtiğimiz günde yeni bölümü ile ekranlara geldi. Ama b u kez açıklanan sonuçlara göre listede büyük düşüş yaşadı. Baht Oyunu dizisi zirveyi kaptı.

Kanal D ekranlarının yaz dizisi Baht Oyunu'ndan büyük atak geldi. Dizi reytinglerde istediği başarıyı yakalayamamış, Star TV ekranlarında yayınlanan rakibi Ada Masalı dizisinin gerisinde kalmıştı. Haftalardır böyle giden reyting sonuçlarına Baht Oyunu sonunda dur dedi. Dizi geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümüyle büyük bir başarı elde etti ve tüm kategorilerde rakiplerini geçti.

Ada Masalı dizisi bu kez kaybetti!

Ada Masalı dizisi haftalardır devam ettirdiği reyting liderliğini kaybetti. Dizi geçen akşam ekrana gelen projeler arasında büyük bir düşüş yaşadı. Ada Masalı sadece Baht Oyunu'na değil, bazı kategorilerde ATV ekranlarında yayınlanan Maraşlı dizisinin de arkasında kaldı. Dizinin bu başarısızlığı rakiplerinden çok kendi hayranlarını şaşırttı.

Baht Oyunu dizisi ilk kez zirvede..

Baht Oyunu dizisi TRT 1 ekranlarında yayınlanan UEFA maç karşılaşmalarının ardından geçtiğimiz akşamın en çok izlenen dizisi oldu. Dizi bu başarıyı sadece bir kategorilerde değil, tüm kategorilerde yakaladı. En yakın rakibi Ada Masalı ve bir diğer rakibi Maraşlı'nın önüne geçerek salı akşamlarının yeni reyting lideri projesi oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.