Ada Masalı Dizisinde Şok Gelişme! Eski Ada Masalı'nı Unutmaya Hazır Olun..

Ada Masalı Dizisinde Şok Gelişme! Eski Ada Masalı'nı Unutmaya Hazır Olun..

Star TV dizisi Ada Masalı dizisinde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Dizinin gelecek hafta ekranlara gelmesi planlanan bölümlerde çok kritik bir değişiklik yaşanacak ve seyirci bu farklılığı çok kolay bir şekilde hissedebilecek.

Star TV ekranlarının yaz dizisi Ada Masalı'nda artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Salı günlerinin popüler ve en çok tercih edilen dizileri arasına adını yazdırmayı başaran Ada Masalı dizisi, son günlerde rakibi Baht Oyunu karşısında çaresiz kalarak, ciddi oranda reyting kaybı yaşasa da , dizi hala iyi durumda. Yani hakkında çıkan final iddiaları doğru değil. Sevilen dizide gelecek haftadan itibaren kritik bir gelişme yaşanacak.

Ada Masalı dizisinde çok kritik değişiklik!

Başrollerinde  Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz gibi isimlerin yer aldığı projede çok kritik bir değişikliğe gidiliyor. Öyle ki bu değişiklik gerçekleşirse dizide artık hiçbir şey eskisi gibi olamayabilir. Son gelen bilgilere göre bu değişiklik dizinin senarist kadrosunda olacak. Bugüne kadar dizinin senaristliğini üstlenen bir isim projeye veda edecek ve onun yerine yeni bir senarist gelecek. Bu da dizinin gidişatında farklılaşmalara sebep olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.