Ada Masalı'nda Aşk Bombası! Ada Masalı Başrol Oyuncuları Sevgili mi Oldu?

Ada Masalı'nda Aşk Bombası! Ada Masalı Başrol Oyuncuları Sevgili mi Oldu?

Ada Masalı dizisi ilgi çekmeye devam ediyor. Dizinin başrol oyuncuları arasında yaşanan ilişki gündeme bomba gibi düştü. Star TV'de yayınlanan Ada Masalı dizisi sevilerek takip edilmekte. Peki hangi oyuncular arasında aşk yaşanıyor? Hangi Ada Masalı oyuncusu aşk yaşıyor?

Ada Masalı dizisi Star TV'nin en çok izlenenleri arasında yerini aldı. Sevilen yapım yaz dizisi olmasına karşın pek çok kişinin ilgisini çekiyor. Özellikle de başrol karakterleri arasında yaşanan ilişki de dikkat toplamakta. Peki bu ikilinin gerçek hayatta da aşk yaşadıkları doğru mu? Poyraz ve Haziran ikilisine hayat veren oyuncular nasıl bir ilişki yaşıyor? Aralarında bir şey olup olmadığı çok merak edildi.

Ada Masalı Oyuncular İlişki mi Yaşıyor?

Oyuncuların ilişki yaşadığı iddia edilse de farklı isimlerle ilgili ortaya atıldı. Ada Masalı dizisinde Biricik ve Hakan karakterleri arasında ilişki olduğu konuşuluyor. Peki bu iddialar ne kadar doğru? Özge Demirtel ve Cem Anıl Kenar'ın ekrandaki görüntülerinden çok özel hayatları merak edilir hale geldi. İkiliden de bu konuda bir açıklama bekleniyor. Hayranlarının meraklı soruları arasında yanıt verdiler mi öğreneceğiz.

Biricik ve Hakan Aşk Açıklaması

Biricik ve Hakan karakterlerine hayat veren oyuncuların henüz açıklama yapmadığı öğrenildi. Ayrıca bu iki ismin yakın zamanda birlikte tatil yapacağı da iddia ediliyor. Fakat Ada Masalı hayranlarına göre Haziran ve Poyraz aşkının yaşanması daha muhtemel. Söz konusu gelişmelerin önümüzdeki günlerde açığa çıkması bekleniyor. Çünkü bu tarz sosyal medya iddiaları kimi zaman doğru çıkabilmekte. İkiliden cevap gelmemesi durumunda beklemeye devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.