Aleyna Tilki Şahin Akdemir Hatıra Ormanı için sahneye çıktı

Aleyna Tilki Şahin Akdemir Hatıra Ormanı için sahneye çıktı

Aleyna Tilki “Turkcell Yıldızlı Geceler” konserleri kapsamında Turkcell Vadi Açıkhava sahnesinde performansını sergiledi. Performans öncesi masun mensuplarının sorularını cevaplayan Tilki, konserden kazanacağı geliri yangına müdahale eden ekiplere su taşırken hayatını kaybeden Şahin Akdemir adına Hatıra Ormanı kurmak için bağışlayacağını söyledi.

Aleyna Tilki “Turkcell Yıldızlı Geceler” konserleri kapsamında Turkcell Vadi Açıkhava sahnesinde performansını sergiledi. Performans öncesi masun mensuplarının sorularını cevaplayan Tilki, konserin kendisi için anlamının çok büyük olduğunu ve konserin nasıl geçeceğini merak ettiğini söyledi. Yeni çıkaracağı klibini ülkemizde yaşanan yangınlardan dolayı ertelediğini belirten Aleyna Tilki bu süreç zarfında bir şey yapmama taraftarı olduğun ve en kısa sürede yaşanan bu yangın felaketlerini geçmesini umut ettiğini açıkladı.

Pandemi süresince 1,5 yıldır sahneye çıkmadığını söyleyen genç sarkıcı Tilki, orkestra ve ekibinin zor durumda kaldığını, kendisinin sahneye çıkmasıyla orkestra ve ekibinin para kazandığını bu yüzden müziğin hiç susmaması gerektiğini vurguladı.

Sahne gelirini Şahin Akdemir Hatıra Ormanı için kullanacak

Turkcell Vadi Açıkhava sahnesinde performansını sergileyen Aleyna Tilki bu konserin anlamının çok büyük olduğunu bu konserden kazanacağı geliri yangına müdahale eden ekiplere su taşırken alevlerin arasında kalarak hayatını kaybeden 25 yaşındaki Şahin Akdemir adına “Hatıra Ormanı” kurmak için bağışlayacağını açıkladı. Bu anlamlı bağışa vesile oldukları için teşekkürlerini ileten Aleyna Tilki: “Hep beraber bu gece insanlığı iyileştirelim hatta her şeye rağmen dimdik ayakta kaldığımızı tüm dünyaya gösterelim.” ifadelerini kullandı.

Performans öncesi soruları cevaplayan genç şarkıcı Aleyna Tilki daha sonra Turkcell Vadi Açıkhava sahnesine çıkarak ‘Yalan’, ‘Sen Olsan Bari’, Yalnız Çiçek’ gibi popüler şarkılarını ve Duman’dan cover parçalar söyledi. Aleyna Tilki konserin ikinci bölümünde ise son teklisi 'Retrograte' ile birlikte hem Türkçe hem de İngilizce şarkılar söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.