Alişan'ın eşi Buse Varol'dan Dikkat Çeken Paylaşımı!

Alişan'ın eşi Buse Varol'dan Dikkat Çeken Paylaşımı!

Alişan, bir süredir hastanede tedavi gören ve entübe edilen abisi hakkında bir paylaşım yapmıştı. Abisinin fotoğrafını paylaşarak onunla gurur duyduğunu belirtmişti. Buse Varol ise hikayesine attığı kabir paylaşımıyla gündeme geldi. Selçuk Tektaş için dua ettiğini vurguladı. Peki Selçuk Tektaş'ın sağlık durumu nasıl?

Alişan ve Buse Varol'un paylaşımları gündeme bomba gibi düştü. Selçuk Tektaş'ın sağlık durumu hakkında yeni gelişmeler mi yaşanıyor? Virüse yakalanan Selçuk Tektaş'ın tedavisi devam etmekte. Ancak yapılan açıklamalar gösteriyor ki kritik süreç devam ediyor. Peki Buse Varol sosyal medyada hangi hikayeyi paylaştı? Alişan'ın abisiyle olan fotoğrafı da dikkat çekti.

Buse Varol'dan Kabir Paylaşımı

Hz. Yuşa Kabri'ne giderek paylaşım yapan Buse Varol, paylaşımına "duamız belli" yorumunu bıraktı. Böylelikle Selçuk Tektaş için dualar ettiğini ve büyük bekleyişin sürdüğünü belli etti. Alişan'ın sağlık durumuyla ilgili olumlu gelişmeler yaşanırken kardeşi için entübe haberi verilmişti. Bir süredir entübede olan ismin ne zaman taburcu edileceği ise bilinmiyor. Solunum yollarıyla ilgili sıkıntılar yaşadığı ve sağlık sorunlarının devam ettiği öğrenildi.

Alişan Selçuk Tektaş'ı  Özledi

Alişan, kardeşi ile gurur duyduğunu belirten sözlere yer vermişti. Kendisinin abisi olduğu için çok şanslı olduğunu ve bundan sonraki süreçte de onunla gurur duyacağını söylemesi izleyicileri de duygusallaştırdı. Alişan'ın pek çok hayranı sağlık sorunları başladığı günden beri ünlü türkücüye destek mesajları iletiyor. Kardeşi için dua ettiklerini belirtiyorlar. Bakalım önümüzdeki günlerde sağlık durumuyla ilgili bir gelişme yaşanacak mı? Entübeden çıkacağı gün önemli açıklamalar yapılacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.