Alişan'ın Eşi Buse Varol'dan Üzücü Haber Geldi!

Alişan'ın Eşi Buse Varol'dan Üzücü Haber Geldi!

Alişan, kardeşinin ölümünden sonra şok sözler söyledi. Selçuk Tektaş'ın vefatıyla sarsılan ünlü türkücü kardeşinin ölümü karşısında ne yapacağını şaşırdı. Buse Varol'un paylaşımları ise Selçuk Tektaş'ı andığını gösterdi. İki ismin de Selçuk Tektaş'ı özlediği ve vefatına çok üzüldüğü gözlemlendi. Peki Alişan cenaze sonrası neler söyledi?

Alişan, vefat eden kardeşi Selçuk Tektaş için şok sözler söyledi. Abisini çok sevdiğini ve ona ne kadar değer verdiğini her fırsatta vurgulayan ünlü türkücü, kardeşinin vefatı ardından konuştu. Covid-19 nedeniyle hastaneye kaldırılan ve bir süre entübe tedavisi gören Selçuk Tektaş, hayatını kaybetmişti. Cenaze ile birlikte Alişan'ın sözleri gündeme geldi. Abisinin ölümü üzerine artık 2 yeğeni  ve 2 çocuğu yerine toplam 4 çocuğu olduğunu dile getirdi. Ailesine çok iyi bakacağını da sözlerine ekledi.

Selçuk Tektaş'ın Vefatı Çok Üzdü

Alişan, abisinin vefatı karşısında ne yapacağını bilemedi. Gözyaşlarına boğulan ünlü ismin sözleri çok duygusaldı. Yaptıkları paylaşımlarla hayranlarını da duygulandırdılar. Selçuk Tektaş'ın vefatından sonra abisinin yokluğunu fazlasıyla hisseden Alişan'ın acısı tarif edilemezdi.

Buse Varol'dan Selçuk Tektaş Paylaşımı

Buse Varol da Selçuk Tektaş adına paylaşım yaptı. Ünlü isim, Selçuk Tektaş'ı çok özleyeceklerine dair bir paylaşımda bulundu. Eşinin kardeşi Tektaş ile aralarının oldukça iyi olduğu biliniyordu. Üstelik çocuklarıyla da sık sık ilgilendiği için çocuklarının kendisine alıştığı da ortaya çıktı. Buse Varol, bu paylaşımıyla pek çok kişiyi duygulandırdı. Kıldırılan cenaze namazı sonrasında toprağa verildi. Alişan'ın hem kardeşi hem de menajeri olan Selçuk Tektaş'ın ölümü büyük üzüntüye yol açtığı görülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.