Altın Bozduracaklar Aman Dikkat! Altın Uzmanı Tarih Verdi..

Altın Bozduracaklar Aman Dikkat! Altın Uzmanı Tarih Verdi..

Şimdi altın ve ABD doları alışverişi yapmak mantıklı mı? Altın ve ABD doları rekor kırmaya devam ediyor. Bu anlamda gram altın 700 TL'yi aştı. Peki, bu fiyatlarla altın ve ABD doları alınabilir mi? Yatırımcıların kafası oldukça karışık. Satmak isteyenler için durum daha da vahim. Bu durumda altın ve ABD doları takas edilebilir mi sorusu artık çok önemli hale geldi. İslam Memiş 2022 altın fiyatını

İslam Memiş, 2022'de altının ne kadar fiyatlanacağını açıkladı! Şimdi altın ve ABD doları alışverişi yapmak mantıklı mı? Piyasa dalgalanmaya devam ediyor. Gram altın 700 TL'yi aşıyor. Çeyrek için 1.200 lirete dayanmaktadır. ABD doları 12 lirayı aştı. Artık alım satım yapanlar altın ve ABD doları alıp almayacağını soruyor. Altın denilince akla ilk gelen isim, şimdi altın takası yapmanın mantıklı olup olmadığı sorusunu yanıtlayan ekonomist İslam Memiş. Bu başlık altında altının fiyatının düşüp düşmediğini veya içine yeni bombalar düşüp düşmediğini size bildireceğiz.

Yükselen altın ve dolar fiyatlarının etkisiyle ellerinde altın ve dolar tutanlar meditasyon yapmaya başladı. Bu anlamda piyasanın uzman ismi İslam Memiş önemli bir açıklama yaptı. İslam Memiş'in yeni altın fiyat tahmini ve altın yorumları bomba gibi gündemde. Son dönemde en çok aranan sorular arasında “Altın fiyatı ne kadar olacak, düşecek mi, düşecek mi, yükselecek mi, kaç gram altın alacaklar, sahibi olan kişilerle nasıl başa çıkılır? altın ve eğer değiştirirlerse veya satarlarsa?” Cevabı O'nun sorunu.

2022 ALTIN FİYAT TAHMİNLERİ SON DAKİKA: GRAM VE ÇEYREK ALTIN ALINIR MI?
Altın yorumlarıyla herkesin dikkatini çekse de isimlerden biri de İslami Memiş ve piyasa ile yakından ilgili.
Altın fiyatının şu anda aşağı yönlü bir düzeltme yaşadığını ve 630-615-600 lira seviyesinin öne çıktığını ifade ederek, "Gram altın alıp almama konusunda çok sorum var. Bu süreler pek makul değil. Yakın geçmişte tarihi zirve seviyelerinde paniğe kapılabilmek için cinsel alım. "Sabırla bekleyen yatırımcıların geliştirme tarihinde açıkladığım seviyeden alım yapma fırsatına sahip olmalarını bekliyorum" diye konuştu. satın almak için acele etmeye gerek yok.

İslam Memiş, altın düştüğünde altın tutanların paniğe kapılmaması gerektiğini, 2022'de altın fiyatlarındaki yükselişin devam etmesini beklediğini belirterek, "Altına yatırım yapanlara %40 getiri sağlayacağını düşünüyorum" dedi. satış için acele etmeye gerek yok.

2022'de altının fiyatı nedir ve altının fiyatı 1.000 lira olur mu?
Mevcut altın fiyatının güçlü bir balon oluşturduğunu belirten İslam Memiş, 2022 yılı altın fiyat tahminini açıklayarak, "Şu anda gram altın fiyatının teknik olarak düzeltilmesi gerekiyor. Ancak bu duruma önümüzdeki dönemde yaklaşırsak, 2022 orta-uzun vadede gram altının fiyatı daha düşük olacak. Fiyat olarak 750 TL sıkıntı olabilir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.