Altın Fiyatları Yükselişe Geçti! Çeyrek, Gram Altın, Cumhuriyet Altını ve Reşat Altını Fiyat Durumu!

Altın Fiyatları Yükselişe Geçti! Çeyrek, Gram Altın, Cumhuriyet Altını ve Reşat Altını Fiyat Durumu!

Altın fiyatlarındaki son durum merak edilirken dış kaynaklardan gelen açıklamalar altını etkiledi. 8 Temmuz'da altın kaç TL oldu? Çeyrek ve gram altındaki artış yatırımcıları heyecanlandırdı. İşte merak edilen son dakika altın fiyatları ve canlı fiyat tablosuna dair detaylar...

Altın piyasasında geldiğimiz nokta altının değer kaybetmediğini gösteriyor. Gram altın fiyatlarına bakıldığında 500 TL'nin üzerinde bir fiyata sahip olması bir süre gidişatı iyi etkileyebilir. Özellikle de Temmuz ayının ne kadar kritik olduğu biliniyor. ONS altının belirleyiciliği de gözden kaçmamalı. Şu an için çeyrek, Cumhuriyet, reşat ve yarım altında da yükselişe yönelik hareketler olduğu görülüyor. Peki 8 Temmuz altın fiyatlarındaki son durum nedir? Güncel değerlere bakıldığında altın artıyor mu?

Güncel Altın Fiyatları (8 Temmuz)

Gram

Alış: 502,16

Satış: 502,25

22 Ayar Bilezik

Alış: 455,70

Satış: 458,47

ONS Altın

Alış: 1.796,79

Satış: 1.797,03

Cumhuriyet Altını

Alış: 3.248,00

Satış: 3.294,00

Yarım Altın

Alış: 1.627,00

Satış: 1.654,00

Çeyrek Altın

Alış: 813,00

Satış: 827,00

Reşat Altını

Alış: 3.280,47

Satış: 3.326,95

Altın Fiyatları Düşecek mi?

Altın fiyatlarının bundan sonraki süreçte düşüp düşmemesi dış etkenlere de bağlı olabilir. Özellikle de uluslararası kaynaklara bakıldığında altındaki değişimin hem pandemi hem de FED gibi çeşitli kuruluşlarla ilgili olabileceği gösteriliyor. Altının eski rekoruna yakın olması ve son günlerdeki artışı da yükselişe dair güzel işaretler verebilir. 8 Temmuz'da canlı altın fiyatları tablosunda en büyük artış yine reşat altınında görüldü. Düşüş ve yükselişlerde bu altın çeşidinin daha hızlı etkilendiği görülüyor. Önümüzdeki haftalarda altının değerindeki artışı veya azalışı olayları değerlendirerek çözümleyebiliriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.