Altın Kuru Beklenenin Altında Seyrediyor. Gram Altın Fiyatı Okunu Yukarı Yöne Çevirdi

Altın Kuru Beklenenin Altında Seyrediyor. Gram Altın Fiyatı Okunu Yukarı Yöne Çevirdi

Altının dolar endeksi değişmeye başlaması ile birlikte 6 Ekim tarihinde altın fiyatları da değişmeye başladı. 6 Ekim tarihinde Cumhuriyet altını fiyatının azalmasıyla beraber yarım altın fiyatı da belli oldu. 6 Ekim Çarşamba günü altın fiyatları hakkında son dakika gelişmeleri. 6 Ekim Çarşamba günü altın ve dolar değerlendirmesi hakkında ekonomistler açıklama yaptı. İşte haberin detayları...

Dolar fiyatının değişmesinin ardından 6 Ekim tarihinde altın fiyatlarının ne kadar olacağını alıcılar merak ediliyor. 6 Ekim tarihinde altının piyasa değeri ne kadar oldu? Altın fiyatları 6 Ekim tarihinde okunu yukarı yöne çevirdi. 6 Ekim tarihinde uzmanlar gram altın fiyatının arttığını söylüyor. 5 Ekim Çarşamba günü 22 ayar bilezik fiyatı ne kadar oldu? Bunun dışında dolar endeksinin değişmesi ise altın fiyatları da artma eğilimine geçti. 6 Ekim tarihinde altın fiyatları hakkındaki tüm detaylar belli oldu.

6 Ekim Güncel Altın Fiyatları

Gram Altın

Alış: 507,00

Satış: 509,30

22 Ayar Bilezik

Alış: 450,30

Satış: 459, 00

Cumhuriyet Altını

Alış: 3.230,00

Satış: 3.290,00

Yarım Altın

Alış: 1.623,00

Satış: 1.652,00

Çeyrek Altın

Alış: 818,00

Satış: 827,10

Tam Altın

Alış: 3.152.00

Satış: 3.231.00

6 Ekim tarihinde altın fiyatları ne kadar oldu?

6 Ekim tarihinde altın fiyatları ne kadar oldu? Altın fiyatları 6 Ekim tarihinde yükselme eğilimine geçti. Ayrıca 6 Ekim tarihinde alınan bilgiler neticesinde altının fiyatının diğer günlere oranla daha çok yükselişe geçtiği söyleniyor. Bunun dışında 6 Ekim Çarşamba günü dolar kuru geçtiğimiz günlere göre ibresini yine yukarı yöne çevirdi. Tam altının fiyatının artması ile birlikte 6 Ekim Çarşamba günü ekonomistler, eylül ayında altın fiyatlarının arttığını ifade etti. Ayrıca ekim ayının son günlerine kadar altın fiyatlarında belli olan bir sıçramanın olabilir. Bunun haricinde çeyrek ve ons altın fiyatının son zamanların tırmanışa geçeceği de iddia ediliyor.

Kaynak: İnternet Gündem

Gazeteci ve Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.