Aras Bulut İynemli Üç Kuruş'ta Oynamayacak! İynemli Hayranlarının Hayalleri Suya Düştü

Aras Bulut İynemli Üç Kuruş'ta Oynamayacak! İynemli Hayranlarının Hayalleri Suya Düştü

Çukur dizisinin başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli dizisi final olduktan sonra uzun bir zamandır ortalıkta görülmüyordu. Başarılı oyuncuya görüldüğü ilk yerde yeni dizi veya film projeleri hakkında soru soruldu. Kendisi ise bu sorulara hızlı ve samimi cevaplar verdi.

Başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli Çukur dizisi ile beraber şöhretini kat ve kat arttırmış, ülkemizin en çok sevilen ve beğenilen erkek oyuncuları arasına adını yazdırmıştı. Geçmişte de Muhteşem Yüzyıl, İçerde ve bunun gibi birçok reyting rekrotmeni projede yer alan oyuncu Çukur dizisi ile ününün zirvesine ulaşmıştı. Yayınlandığı zamanlarda reyting rekorları kıran dizi Çukur geçtiğimiz haftalarda final bölümüyle ekranlara veda etti. Bunun ardından ise Aras Bulut İynemli'nin yeni projesi merak edilir oldu.

Aras Bulut İynemli'nin yeni dizisi belli oldu mu ?

Aras Bulut İynemli'ye katıldığı bir törende yeni bir projesinin olup, olmadığı soruldu. Başarılı oyuncu bu sorulara  “Hiç böyle çalışmıyor benim kafam. Bir şey geliyor ve hayat bunu getirdi deyip onun en iyisini yapmaya çalışıyorum” açıklamasında bulundu. Bununlar beraber oyuncunun yeni projesini merakla bekleyen hayranlarının eli de boş kalmış oldu.

Aras Bulut İynemli Üç Kuruş'ta yer almayacak!

Gelen bu bilgilere bakıldığında Aras Bulut İynemli'nin Show TV'nin yeni dizisi Üç Kuruş'ta yerl almayacağı haberleri yayılmaya başlandı. Oyuncu bu iddiaların gerçek olmaadığını belirtse bile seyirci kendisini hala Üç Kuruş'ta görmek istediklerini söylüyor. Buna rağmen oyuncunun yeni dizide yer almayacağı kesinleşmiş gibi görünüyor
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.