Arka Sokaklar Dizisinden Bir Başrol Daha Gitti!

Arka Sokaklar Dizisinden Bir Başrol Daha Gitti!

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm detayları ortaya çıktı. Dizinin yeni bölümünde Mesut sevdiği kadın Selin'i ölüme götürüyor. İşte haberin tüm detayları...

Başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldığı Arka Sokaklar dizisinin yayınlanan son bölümünde Mesut sevdiği kadın Selin'i adeta ölüme terk etti. İzleyicilerden de tepki gecikmedi. Selin karakterine hayat veren Oya Akar'ın da diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak söz konusu oldu.

Oya Akar diziden ayrılacak mı?

En son Ali Komiser karakterine hayat veren Alper Korkmaz diziden ayrıldı. Şimdi ise Oya Akar'ın diziden ayrılacağı söyleniyor. Yetenekli oyuncu Alper Korkmaz, parasını alamadığı ve sigorta sorunlarından dolayı böyle bir karar aldığını sosyal medya üzerinden açıkladı. Şimdi ise Oya Akar'ın kadrodan ayrılacağına dair yorumlar gündeme geldi.

Selin, kötü adamların eline düşüyor

Arka Sokaklar dizisinin son bölümünde Selin, Samir ve adamlarının eline düşüyor. Bundan dolayı dizi severler Selin karakterinin ölerek diziden ayrılıp ayrılmayacağını sorguluyor. Çünkü Selin dizinin yayınlanan son bölümünde adeta ölüm ile burun buruna geliyor. Cuma akşamları ekranlara gelecek olan Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde neler olacağı ise şimdiden merak söz konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.