Arka Sokaklar Dizisine Sezonun İlk Vedası! O İsimde Kadroda Olmayacak..

Arka Sokaklar Dizisine Sezonun İlk Vedası! O İsimde Kadroda Olmayacak..

Kanal D ekranlarının efsane dizisi Arka Sokaklar yeni sezonda yayın hayatına devam etme kararı aldı. Dizi kadrosundan bazı kayıplar verse de yayın hayatına herhangi bir ara vermiyor. Son olarak o isimde kadroya veda etti.

Kanal D ve Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar gelecek sezonda da yayın hayatına devam etme kararı almıştı. Herkes dizisinin bu kez final olmasını beklerken, Arka Sokaklar yayın hayatına devam etme kararı ile yine şaşırtmadı. Dizi 16. sezonuyla yeni sezonda ekranlara gelmeye kaldığı yerden, tüm hızıyla devam ediyor.

Arka Sokaklar dizisine bir isim daha veda etti!

Arka Sokaklar dizisinin sonradan katılsa da kendisini çok sevdiren, Survivor Türkiye yarışmasının ilk ve tek kadın şampiyonu olan ünlü oyuncu  Merve Oflaz'da Arka Sokaklar dizinin kadrosuna veda eden isimler arasına katıldı. Her şey yolunda giderken, bu veda oyuncunun hayranlarında şok etkisine sebep oldu.

Arka Sokaklar 16. sezonuyla geliyor..

Arka Sokaklar dizisi 16. sezonuyla çok yakında yeniden izleyiciler ile buluşacak. Dizi tıpkı her yıl olduğu gibi yine, çok büyük bir ihtimalle Eylül ayının sonlarında ekranlara gelmeye başlayacak. Türkiye'nin en uzun soluklu dizisi olma unvanına sahip olan Arka Sokaklar yeni sezonda da izleyenlerine çok heyecanlı anlar yaşatacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.