Arka Sokaklar Oyuncusundan Müjdeli Haber! Arka Sokaklar Dizisine Geri Dönecek!

Arka Sokaklar Oyuncusundan Müjdeli Haber! Arka Sokaklar Dizisine Geri Dönecek!

Boğaç Aksoy, Arka Sokaklar kariyerinden sonra lenfoma kanserine yakalanmıştı. Ünlü oyuncu yaptığı açıklamada sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Kanser hastalığının evresini paylaştı ve tümörlerin ne durumda olduğunu anlattı. Yaptığı açıklamadan sonra hayranları çok sevindi. Boğaç Aksoy dizilere geri mi dönüyor?

Bir dönem Arka Sokaklar'da oynamış olan ünlü oyuncu Boğaç Aksoy, sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen oyuncunun mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Çünkü lenfoma kanseri hastalığı karşısında bir gelişme yaşanmıştı. Oyuncunun açıklamalarına göre kanserdeki son durumu öğrendik. Boğaç Aksoy'un sağlık durumu nasıl? Sosyal medyada yaptığı açıklama yüz binlerin ilgisini çekti. Ünlü isim oldukça pozitif ve mutlu eden mesajlar verdi.

Boğaç Aksoy Kanseri Yeniyor mu?

Arka Sokaklar Arda'yı canlandıran Boğaç Aksoy, yaptığı açıklamada çeşitli tedavi yöntemlerinin işe yaradığını belirtti. Kemoterapi ve diğer tedavilerle hastalığı atlatmaya yakın olduğunu ifade etti. Tümörlerin çoğunun da gittiğini söyleyerek hayranlarına müjdeli haberi vermiş oldu.

Boğaç Aksoy Dizilere Dönmeye Hazırlanıyor!

Ünlü oyuncu Boğaç Aksoy, işine, ailesine ve yaşama sımsıkı sarılacağını söyledi. Yaşadığı bu hastalıktan sonra hayata olan bakış açısının değiştiğini her zaman vurgular hale geldi. Yaşamın kıymetini bileceğini belirtiyor. Ayrıca hayatın belirli zamanlarında düşen ve zor anlar yaşayan herkesin dayanması gerektiğini ifade etti. Bir şekilde bu zor anlardan sıyrılabileceklerini söylemesi hayranlarını da motive etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.