Arka Sokaklar'a Katılan Komiser Belli Oldu! Ayrılıklardan Sonra Arka Sokaklar'a Yeni Oyuncu!

Arka Sokaklar'a Katılan Komiser Belli Oldu! Ayrılıklardan Sonra Arka Sokaklar'a Yeni Oyuncu!

Arka Sokaklar dizisi yeni sezonuyla ekrana gelecek. Kanal D'de yayınlanacak diziye yeni bir oyuncu katılıyor. Diziye dahil olacak isim merak edildi. Ali ve Bahar Komiser ayrıldıktan sonra dizide kim oynayacak? İşte merakla beklenen o isim ve diziden ayrılacak oyuncular...

Arka Sokaklar dizisi, yeni transferleriyle adından söz ettirmeyi başarıyor. Diziden ayrılanlar büyük ses getirdiği için Kanal D dizisinin oyuncu transferlerine ağırlık verdiği görüldü. Özellikle de başarılı isimlerle çalışıldığı öğrenildi. Peki diziye hangi oyuncu katıldı? Sezon finalinden önce iki önemli ayrılık gerçekleşince yeni sezonda daha fazla ayrılık olmaz sanılıyordu. Ancak yapılan açıklamalar doğrultusunda herkes şoka uğradı.

Arka Sokaklar'a Kim Katıldı?

Arka Sokaklar dizisine Oğuz Peçe katıldı. Daha önce oynadığı dizilerle bilinen ünlü oyuncu, Komiser karakterini canlandıracak. Kendisinin ismi henüz belli olmasa da rütbesi çoktan açıklandı. Ekibe yeni bir ismin katılacak olması izleyicileri de heyecanlandırmış vaziyette. Böylelikle kadronun zenginleşmesi sağlanacak. Zalim İstanbul ve Kırgın Çiçekler dizisinde oynadığı bilinen oyuncunun karakteri de açıklanacaktır.

Arka Sokaklar'dan Ayrılan Oyuncular

Dizi sezon finali yapmadan önce Yüsra Geyik ve Onur Bay diziye veda etti. Daha sonra yeni sezon başlamadan önce Özgür Ozan'ın ayrılacağı iddia edildi ancak ayrılmayacağı ortaya çıktı. Kesinleşen bilgilere göre Ali Korkmaz ve Merve Oflaz diziden ayrılacak isimler arasında. Bahar ve Ali Komiser'in ayrılık vakti yaklaşıyor. Kanal D'de yayınlanan dizide ne gibi gelişmeler yaşanacak göreceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.