Arka Sokaklar'a Yeni Sezon Oyuncu Transferi! Arka Sokaklar'a Hangi Oyuncular Geliyor?

Arka Sokaklar'a Yeni Sezon Oyuncu Transferi! Arka Sokaklar'a Hangi Oyuncular Geliyor?

Sevilen dizi Arka Sokaklar, oyuncu kadrosu açısından önemli kayıplar verdi. Ancak hem sayı hem de değer bakımından azalan bu kadroya önemli isimler katılacak. Kanal D dizisinin yeni sezonuna damga vuracak oyuncular kim? Diziyle ilgili son dakika gelişmeleri ve oyuncu transferleri sizlerle...

Arka Sokaklar dizisi, bir sezonu daha arkasında bıraktı. Dizide yaşanan olaylar incelendiğinde pek çok kişinin merak ettiği nokta ayrılıklar oldu. Başrol oyuncuları diziye veda etti ve büyük bir eksiklik yarattılar. Ancak yeni sezona dair çeşitli müjdeler veriliyor. Diziden ayrılan isimlerin yanı sıra pek çok kişinin de katılacağı ileri sürüldü. Başrol karakteri seçimi fazlasıyla zor bir iş. O karakter ve oyuncu için bir geçmiş yaratmak kolay değil. Peki Arka Sokaklar yeni sezonuna hangi oyuncular katılacak?

Arka Sokaklar Yeni Sezon Ne Zaman?

Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar yeni sezonuyla ilgi uyandıracak. Dizinin oyuncuları şu an için tatilde. Bu nedenle oyuncuların dinlendiği ve yeni sezona hazırlandığı belirtiliyor. Eylül ayında ilk çekimlerin başlaması muhtemel. Ardından yoğun bir maraton kendilerini bekliyor olacak. Son yılların istikrarlı ilerleyen dizisinde oyuncu kaybı da yaşanmıştı. Sezon finalinde Yüsra Geyik ve Onur Bay'ın vedası çok konuşuldu. Ancak diziye yeni isimler dahil olacak.

Arka Sokaklar Diziye Kim Katılacak?

Arka Sokaklar dizisine katılacak ismin kim olduğu henüz  belli olmadı. Oyuncularla görüşmeler sürüyor ve anlaşmaların yapılması dahilinde duyuru da gerçekleşecektir. Aynı zamanda yeni sezon fragmanında da sürpriz bir şekilde denk gelebiliriz. Özgür Ozan ve Şevket Çoruh ikilisinin dizinin mihenk taşı olduğu bilinmekte. İkilinin diziye devam edeceği ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.