Arka Sokaklar'da Ayrılık Sırası Özgür Ozan'da! Hüsnü Çoban Arka Sokaklar'dan Ayrılığı Tarihi Belli Oldu

Arka Sokaklar'da Ayrılık Sırası Özgür Ozan'da! Hüsnü Çoban Arka Sokaklar'dan Ayrılığı Tarihi Belli Oldu

Arka Sokaklar Özgür Ozan'ın ayrılığı kesinleşecek gibi duruyor. Ünlü oyuncu, Onur Bay ve Yüsra Geyik'ten sonra diziye veda eden üçüncü isim olacak. Peki Hüsnü Çoban karakteri nasıl ayrılacak? Senaryoda dizi ile olan bağlantısını nasıl koparacağı araştırılıyor. İşte Kanal D dizisinde yaşanacaklar...

Arka Sokaklar dizisinde yaşanan olaylar izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor. Sezon finaliyle beraber iki oyuncunun ayrılığı kesinleşti. Yüsra Geyik ve Onur Bay, sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları açıklamada diziden ayrıldıklarını duyurdular. Böylelikle Arka Sokaklar, iki önemli oyuncusunu kaybetti. Fakat ayrılık gelişmeleri bununla sınırlı kalmadı. Şimdi öyle bir başrol oyuncusu diziye veda edecek ki izleyiciler ne yapacağını şaşıracak. Hüsnü Çoban karakterine hayat veren Özgür Ozan diziden ayrılacak mı?

Özgür Ozan Neden Ayrılıyor?

Özgür Ozan'ın diziden ayrılma nedeni farklı projelerde oynamak olabilir. Uzun süredir Arka Sokaklar'da oynamasından ötürü kendisini farklı bir dizi veya filmde göremedik. Fakat önümüzdeki aylarda yeni bir yapımla ekran karşısına çıkabilir. Film projesi için hazırlıklarda bulunduğu iddia ediliyor.

Hüsnü Çoban Ayrılık Tarihi

Hüsnü Çoban karakterinin ayrılık tarihi muhtemelen yeni sezonun ilk bölümlerine denk gelecek. Eğer olmaz ise yılbaşında da ayrılabilir. Oyuncuyla ilgili pek çok soru yöneltiliyor. Şu an resmi kaynaklardan ayrılığa dair kesin bir bilgi paylaşılmadığını ekleyelim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.