Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban Dönemi Bitti

Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban Dönemi Bitti

Bir süredir Özgür Ozan'ın diziden ayrılacağı belirtiliyordu. Ancak başarılı oyuncuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmamıştı. Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'da oynamayacağı düşünülüyordu. Hüsnü Çoban karakterinden sevindiren haber geliyor. Özgür Ozan diziye devam edecek mi?

Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Dizinin başrol oyuncuları Özgür Ozan ve Zafer Ergin'in diziden ayrılacağı iddia ediliyordu. Özellikle de Hüsnü Çoban karakterine hayat veren Özgür Ozan için karar verildi. Başarılı oyuncu diziye devam edecek mi? Oyuncu diziden ayrılır ise büyük bir yıkım yaşanacak.

Özgür Ozan Arka Sokaklar'a Devam!

Özgür Ozan'ın Arka Sokaklar dizisiyle yeni sezon anlaşması yapacağı öğrenildi. Başarılı oyuncunun ekranlara veda etmesi beklenirken diziye devam etmesi bekleniyor. Dijital içerik platformunda çekimlere katılan ünlü oyuncu, Arka Sokaklar'a veda edecek şeklinde yorumların yapılmasına neden olmuştu.

Ayrılık Haberi Twitter'da Gündem Olmuştu!

Arka Sokaklar'ın başarılı oyuncusu Özgür Ozan'ın diziden ayrılma gelişmesi Twitter'da TT olmuştu. Kendisi de bu gelişmeye şaşırmış ve yaptığı paylaşımla şaşırdığını dile getirmişti. Fakat gerçekler kısa süre sonra ortaya çıktı. Özgür Ozan'ın yeni sezonda Hüsnü Çoban karakterine devam edeceği netleşti. Arka Sokaklar'ın başarılı ismiyle beraber diziye yıllarını vermiş olan Rıza Baba karakteri de devam edecek. Zafer Ergin'in devam kararı da sevinçle karşılandı.

Arka Sokaklar Yeni Sezon Tarihi

Dizinin yeni sezon tarihine ilişkin bilgi verilmedi. Ancak her sene olduğu gibi bu sene de Eylül ayında Arka Sokaklar'ı izlemeye başlayabiliriz. Yeni sezonda hangi oyuncular diziye katılacak göreceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.