Arka Sokaklar'ın Kansere Yakalanan Oyuncusundan Şok Gelişme! Yürekleri Ağza Getirdi..

Arka Sokaklar'ın Kansere Yakalanan Oyuncusundan Şok Gelişme! Yürekleri Ağza Getirdi..

Kanal D ekranlarının ve Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın oyuncularından biri geçtiğimiz günlerde kansere yakalanmıştı. Dizinin seyircilerini yasa boğan bu haber sonrasında oyuncunun tedaviye başladığı açıklanmış ve bu haber izleyiciyi biraz rahatlatmıştı.

Kanal D ekranlarının 15 sezondan uzun bir zaman boyunca izleyicilerinin karşısına çıkan ve bu sayede de Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizisi olma rekorunu elinde bulunduran Arka Sokaklar dizisi yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ederken, geçtiğimiz günlerde sezon final olarak ekranlara veda etmişti. Dizinin yayınlanmaya devam ettiği günlerde, sezon ortasında tüm seyircileri üzen bir gelişme yaşanmıştı. Dizinin oyuncularından birinin kansere yakalandığı öğrenilmiş ve bu haber çok büyük bir üzüntüyle karşılanmıştı.

Kansere yakalanan oyuncu Boğaç Aksoy son durumunu anlattı;

Tedavisi devam eden oyuncu "Mücadelemiz daha bitmedi ama çok az kaldı Allah’ın izniyle yenen taraf biz olacağız. Bu tarif edilemez bir duygu" açıklamalarında bulunurken sözlerine "Yeni bir sayfa açıp hayata, işime, sevdiklerime dört kolla sarılacağım. Bu dönem insana inanılmaz bir farkındalık katıyor. Çok büyük, zor ama unutamayacağım bir tecrübe oldu. Sizlerin varlığı, sevginiz ekstra güç verdi. Sayenizde moralim hep yüksekti. İyi ki varsınız. Şükürler olsun ki tedavimiz de sonuç verdi" diyen Aksoy "Şu anda benden mutlusu yok. Hepiniz Allah’a emanet olun canlarım dualarım sizinle, sizlerin de benimle olsun" ifadeleri ile cümlelerini tamamladı.

Arka Sokaklar yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Arka Sokaklar dizisinin yeni sezon yayın tarihi hala belli olmadı. Çok yakın bir zamanda da açıklanması beklenmiyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.