Arka Sokaklar'ın Tekin Çoban'ı Diziye Neden Veda Etti? Onur Bay Bilinmeyenleri Açıkladı!

Arka Sokaklar'ın Tekin Çoban'ı Diziye Neden Veda Etti? Onur Bay Bilinmeyenleri Açıkladı!

Arka Sokaklar oyuncusu Onur Bay'ın Kanal D dizisinden neden ayrıldığı ortaya çıktı. Kendisinin bu zamana kadar net bir açıklama yapmaması dikkat çekiyordu. Ancak izleyiciler ayrılık nedenini duyduğunda ne diyeceğini bilemedi. İşte Onur Bay'ın diziye veda etmesinin sebebi...

Arka Sokaklar dizisinde yaşanan ayrılıklar için yeni bir açıklama yapıldı. Dizinin Tekin'i olan Onur Bay, diziden neden ayrıldığını duyurdu. Kendisinin mi yoksa dizinin mi kararı olduğu konusunda çok fazla kafa karışıklığı vardı. Ünlü oyuncu, apar topar diziye veda edince izleyiciler ne diyeceğini bilemedi.

Onur Bay Diziden Neden Ayrıldı?

Ünlü oyuncu, yeni projelerde oynamak istediğini açıkladı. Bu yüzden diziden ayrıldığını ve artık yeni dizi ve filmlerde yer alacağını duyurdu. Yeni diziler için de fazlasıyla heyecanlı olduğunu dile getirdi. Bir yandan da ayrılmanın zor olduğunu ifade etti.

Ayrılık Kararını Kendi Verdi

Onur Bay'ın diziden kendi isteği doğrultusunda ayrıldığı ve bu konuda baskı görmediği ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun 15  sene süren macerası da tamamlanmış oldu. Bu zamana kadar yer aldığı sahnelerin önemli bir kısmı Arka Sokaklar dizisine aitti. Dizi haricinde çok fazla yapımda oynamadı. Artık yeni projelere vakit ayırması bekleniyor. Bununla beraber diziye veda eden pek çok isim vardı. Yüsra Geyik de benzer bir nedenden ötürü Arka Sokaklar'a veda etti. Artık dizide nasıl gelişmeler yaşanacağını hep birlikte öğreneceğiz. Muhtemelen oyuncu kadrosuna yeni isimler gelecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.