Aşk 101 Dizisine Yeni Sezon Tarihi Verildi! Çok Yakında Hasret Son Bulacak..

Aşk 101 Dizisine Yeni Sezon Tarihi Verildi! Çok Yakında Hasret Son Bulacak..

Netflix Türkiye'nin en çok izlenen Türk dizileri arasında bulunan Aşk 101 dizisinin yeni sezon tarihi aylardır merak ediliyor ama bir türlü herhangi bir cevap gelmiyordu. Dizinin ne zaman yayınlanacağı sonunda meraklılar ile paylaşıldı. Bu haber çok büyük bir heyecana sebep oldu.

Netflix Türkiye'nin en çok izlenen Türk dizileri arasında başı çeken Aşk 101 aksiyonun ve eğlencen bir an bile eksik olmadığı senaryosu ve  kadrosunda bulunan ülkemizin en çok sevilen genç oyuncuları ile dikkat çekiyordu. Dizinin birinci sezonu yayınlandıktan sonra kısa bir zamanda o zamanın en popüler dizisi olmayı başarmış, haftalar boyunca sosyal medyanın gündeminden düşmeyerek konuşulmuştu. Seyirci vakit geçmeden ikinci sezonun gelmesini istese de, cevap daha yeni geldi.

Aşk 101 dizisinin yeni sezon yayın tarihi açıklandı!

Aşk 101 dizisinin yeni sezon yayın tarihi sonunda belli oldu. Dizinin merakla beklenen ikinci sezonu gelen bilgilere göre 30 Eylül tarihinden itibaren Netfllxi Türkiye'de ki yerini alacak. Dizinin yeni sezonunu bu tarihten itibaren isteyen tüm seyirciler izleyebilecek.

Aşk 101 yeni sezonunda oyuncu kadrosu aynı mı?

Aşk 101 dizisinin yeni sezonunda kadronun değiştiğine dair iddialar bulunsa da bunlar doğru değil. Eğer herhangi bir sıkıntı yaşanmazsa Aşk 101 dizisinin aynı oyuncu kadrosuyla ikinci sezonda da görmeye devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.