Aşk-ı Memnu Dizisi Çekimleri Başlıyor! Aşk-ı Memnu Dizisinde Kimler Oynayacak..

Aşk-ı Memnu Dizisi Çekimleri Başlıyor! Aşk-ı Memnu Dizisinde Kimler Oynayacak..

Aşk-ı Memnu dizisi, bir döneme damgasını vurmuştu. Bunu bilen Acun Ilıcalı, EXXEN için Aşk-ı Memnu dizisi çekimlerine başladı bile. Oyuncu kadrosunun oluşturulduğu ve dizinin yakın zamanda ekranlarda olacağı belirtiliyor. Peki Aşk-ı Memnu dizisinde kimler oynayacak? İşte diziyle ilgili merak edilenler...

Acun Ilıcalı, Aşk-ı Memnu dizisi için harekete geçti. Daha önce dizisi çekilen ve çok sevilen Aşk-ı Memnu'nun yeniden çekileceği iddia edildi. EXXEN platformunda yayınlanması beklenen diziyle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Acun Ilıcalı, oyuncu kadrosunu oluşturmak için gerekli çalışmaları sürdürüyor. Peki dizinin başrolünde kimler oynayacak?

Aşk-ı Memnu Yeniden mi Çekilecek?

Aşk-ı Memnu dizisi, diğer diziler arasında izleyicilerin kalbinde en fazla iz bırakan yapımlardan biri oldu. Pek çok kişi dizinin ne kadar etkili ve güzel bir senaryoya sahip olduğunu belirtiyordu. Ancak bir yandan da oyuncu kadrosunun başarılı olduğuna dikkat çekmek gerek. Şu an oyunculuklarıyla gündeme damgasını vuran ünlü isimler, o dönemin yeni ünlülerindendi. Hal böyle olunca Aşk-ı Memnu'nun tarihi bir özelliği de bulunuyor.

Aşk-ı Memnu EXXEN'de Yayınlanacak

Aşk-ı Memnu dizisinin EXXEN'de yayınlanması muhtemel gözüküyor. Eğer Acun Ilıcalı gerekli bağlantıları sağlar ve oyuncu kadrosunu da oluşturursa, dizinin çekimleri mümkün hale gelecek. Özellikle de son zamanlarda eski projeleri yeniden çekme konusunda Acun Ilıcalı'nın başarılı olduğu görülüyor. Dijital içerik platformu için yeni projeler peşinde olan ünlü ismin son olarak Aşk-ı Memnu dizisiyle ilgilendiği görüldü. Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Selçuk Yöntem, Batuhan Karacakaya, Zerrin Tekindor ve Nur Fettahoğlu gibi isimlerin başrolde oynadığı biliniyordu. Bakalım yeni oyuncu kadrosunda kimler yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.