Aşk Mantık İntikam dizi Oyuncusu Burcu Özberk Aşk Hayatı Gündeme Bomba Gibi Düştür

Aşk Mantık İntikam dizi Oyuncusu Burcu Özberk Aşk Hayatı Gündeme Bomba Gibi Düştür

Aşk Mantık İntikam dizisinde oynayan Burcu Özberk, ilişkisi ve kendisiyle ilgili sorulara cevap verdi. Oyuncunun aşk hayatına ilişkin yeni bilgiler ortaya çıktı. Berk Atan ile ilgili verdiği detay ise çok şaşırttı. Burcu Özberk gündelik hayatında nasıl birisi? Başrol oyuncusu İlhan Şen ile aşk yaşadığı iddia ediliyordu.

Aşk Mantık İntikam'ın başrol oyuncusu Burcu Özberk, katıldığı bir programda hakkında sorulan soruları yanıtladı. Kendisinin nasıl bir kişilik olduğunu ve aşk hayatında neler yaşadığını anlattı. Özellikle de oynadığı dizilerde partneriyle ilişki yaşamaması konusuna da değindi. Kendisinin yalnız olduğunu da ekleyen ünlü oyuncu, Berk Atan ile olan ilişkisi hakkında da yorumda bulundu.

Burcu Özberk ve Berk Atan Arkadaş mı?

Burcu Özberk, Berk Atan ile oldukça samimi bir video paylaşmıştı. İkilinin arasından su sızmadığı görüldü. Özellikle de ünlü oyuncuların bu dostane tavırları hayranları tarafından ilgiyle karşılandı. Birlikte oynadığı oyunculara karşı aşık olmadığı söyleyen Burcu Özberk, insanların bu konuda ön yargıyla yaklaştığı belirtti. İkilinin Güneşin Kızları dizisinden sonra dost oldukları biliniyor.

Çılgın Biri Olduğunu Söyledi!

Burcu Özberk, genel olarak çılgın bir insan olduğunu da ifade etti. Oynadığı dizilerden ötürü "cici kız" gibi gözüktüğünü ancak aslında öyle olmadığını dile getirdi. Başarılı oyuncunun kendini güzel bir şekilde ifade ettiği de görüldü. Aşk Mantık İntikam'da elde ettiği yüksek reytingler de gözler önüne seriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.