Aşkın Tarifi Dizisinde Şok Değişiklik! Aşkın Tarifi Neden Yayınlanmıyor?

Aşkın Tarifi Dizisinde Şok Değişiklik! Aşkın Tarifi Neden Yayınlanmıyor?

Kanal D'nin sevilen dizisi Aşkın Tarifi, izleyicilerini üzdü. Dizinin yeni bölümü ekrana gelmeyince herkes telaşlandı. Aşkın Tarifi'nin yayın günü değiştiği şeklinde yorumlarda bulunuldu. Peki Aşkın Tarifi dizisi hangi gün ekrana geliyor? Sevilen diziyle ilgili ortaya çıkan gelişmeler oldukça üzücü...

Kanal D'nin yaz dizileri arasında bulunan Aşkın Tarifi, geçtiğimiz hafta ekrana gelmemişti. Pek çok izleyici dizinin yayın tarihiyle ilgili bazı iddialarda bulundu. Sosyal medyada dizinin artık farklı bir günde yayınlanacağı ifade ediliyor. Hali hazırda reytingleri de ilgiyle takip edilen dizi sona mı erdi? Dizinin Pazartesi günü yayınlandığı biliniyordu. Ancak geçen hafta diziyle ilgili bir gelişme yaşanmadı.

Aşkın Tarifi Yayın Günü Değişti mi?

Dizinin yayın günüyle ilgili bir değişiklik yapılmadığı açıklandı. 26 Temmuz'da ekrana gelen dizi, her Pazartesi yeni bölümüyle yayınlanmaya devam edecek. Böylelikle başrolde Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ün oynadığı diziyi izleyebileceksiniz. İzleyiciler, bu sevindirici gelişmenin ardından dizinin yeni bölümünde neler yaşanıyor araştırmaya başladı bile.

Naz ve Fırat İlişkisi Bitecek mi?

Naz ve Fırat'ın arasındaki ilişki git gide kötü hale geliyor. Bu nedenle Aşkın Tarifi dizisini izleyenler büyük şok yaşamakta. Nedenine gelecek olursak ikilinin ayrılması gündeme geldi. Fırat, çalıştığı yerden ayrılarak Naz ile olan ilişkisini bitirmek istiyor. Ancak Naz bu duruma karşı çıkacak. Dizinin yeni bölümünde heyecanlı sahneler ekrana gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.