Aşkın Tarifi Dizisine Youtube'dan Plaket! Bu Başarıyı Seyircilerle Kutladılar..

Aşkın Tarifi Dizisine Youtube'dan Plaket! Bu Başarıyı Seyircilerle Kutladılar..

Kanal D ekranlarında yayınlanan Aşkın Tarifi dizisi pazartesi akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Dizi reyting sonuçlarında tam anlamıyla bir başarı yakalayamasa da, Youtube üzerinde istediği başarıyı yakalamış gibi görünüyor. Dizinin setine Youtube tarafından plaket gönderildi.

Kanal D ekranlarının  yaz dizisi Aşkın Tarifi yayın hayatına ara vermeden devam ediyor. Dizi pazartesi akşamları ara vermeden izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Son zamanlarda reyting oranlarında ufak bir düşüş yaşasa da, dizi seyircisinden asla kopmadı. Hala tüm hızı ve enerjisi ile ekranlara geliyor ve izleyenlerine eğlenceli anlar yaşatıyor. Dizi bu kez çok farklı bir başarısı ile gündeme geldi.

Aşkın Tarifi dizisi Youtube'dan plaket kazandı!

Aşın Tarifi dizisi Youtube üzerinde 100 bin aboneyi geçerek büyük başarı elde etti. Dizinin hayranları Aşkın Tarifi Youtube kanalını bu noktaya taşıdı. Diziye 100 bin aboneye ulaştığı için Youtube tarafından plaket gönderildi. Dizinin başrol oyuncuları bu plaketle beraber fotoğraf çekildi ve şu notu ekledi. “Bizi takip eden ve destekleyen herkese çok teşekkürler. Bu plaket, 100 bin aboneye kısa sürede ulaştığımız için gönderildi. Şu anda yaklaşık 150 bin abonemiz var, bu daha başlangıç devamı yakında gelecek”. Bu paylaşıma kısa bir zaman içerisinde çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

Aşkın Tarifi final iddialarına rağmen yayın hayatına devam ediyor..

Aşkın Tarifi dizisi hakkında çok sık bir şekilde final iddiaları gelse de, dizi bu iddialara aldırış etmeden yayın hayatına devam ediyor. Bu iddialar kesin olarak yalanlanmasa bile Aşkın Tarifi dizisinin yaz  boyunca ekranlara geleceğine kesin gözüyle bakılıyor. Şimdilik tahminler arasında erken final bulunmuyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.