ATV İkimizin Sırrı Dizisinde Yayın Tarihi Açıklandı mı?

ATV İkimizin Sırrı Dizisinde Yayın Tarihi Açıklandı mı?

İkimizin Sırrı dizisi ATV'de yayın hayatına başlayacak. Dizi ne zaman başlayacak yeni gelişmeler ortaya çıktı. Diziyle ilgili son dakika gelişmeleri belirlendi. Oyuncu kadrosu ve konusunun yanı sıra yayın tarihini de araştırdık. İşte İkimizin Sırrı dizisinde yaşanacaklar!

ATV'nin yeni dizisi İkimizin Sırrı, ilk olarak Evlilik Sözleşmesi adıyla duyurulmuştu. Ancak daha sonra dizinin ismi değiştirildi. Bu nedenle de dizi bir hayli ilgi çekti. Üstelik Kore uyarlaması olmasından ötürü Güney Kore dizileri Türk izleyicilerin gözdesi haline geldi. Uyarlama hali de bir anda gündem oldu. Başarılı oyuncu kadrosuyla birlikte dizinin konusu da başarılı. İşte İkimizin Sırrı dizisinde yaşanacaklar...

İkimizin Sırrı Oyuncu Kadrosu

Dizide başrolleri oynayan isimlerin Leyla Feray ve Aras Aydın olduğu açıklandı. Ayrıca Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal, Deniz Hamzaoğlu ve Irmak Örnek gibi isimler de dizinin temel kadrosunu oluşturmakta. Oyuncu kadrosu bu şekilde iken dizinin konusunda da değinelim. Eşini kaybeden ve çocuğuyla yalnız kalan bir kadını konu alıyor. Dizide kadının beyninde tümör bulunmasından ötürü hayatını kaybedeceği öğreniliyor. Bu nedenle kızına bakması için bir adamla iş birliği yapacak. Anlaşmalı olarak evlenecekler ve işler o vakitten sonra daha da garip bir hâl alacak.

İkimizin Sırrı Yayın Tarihi

Dizinin yayın tarihi belli değil. Yine de bir ay içerisinde dizinin yayınlanması bekleniyor. Çünkü oyuncu kadrosundan konusuna kadar pek çok şey hazır. Yalnızca çekimlerin başlaması ve dizinin hazır hale getirilmesi gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.