ATV’nin Başı Büyük Belada! Baş Belası Dizisi Zor Durumda…

ATV’nin Başı Büyük Belada! Baş Belası Dizisi Zor Durumda…

ATV’nin yaz dizilerinden birisi olan Baş Belası dizisi ne yaparsa yapsın başarıyı elde edemedi. Dizinin başı ATV ile büyük belada. Dizi aslında beğenildi. Sosyal medya üzerinde büyük etki bırakan dizi aynı başarıyı ekranlarda gösteremedi. İlerleyen günler dizi için çok önemli.

Henüz sadece 5. Bölüm ile ekranlara gelen dizi düşük reytingler ile başı belada. Sevilen dizinin başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir yer almaktadır. İki oyuncunun da daha önce birkaç kez reytingler yüzünden dizileri final yaparak ekranlara veda etmek zorunda kalmıştı. İkili arasındaki uyum sevilse de bu Baş Belası dizisinin reytinglerini yükseltmek için yeterli olmuyor.

Baş Belası Final Mi Yapıyor…

Dizi şimdiye kadar 5.bölüm olarak ekranlara geldi. 25 Temmuz Pazar günü ise 6.bölümü izleyici ile buluşmayı planlıyor. Dizinin geniş bir hayran kitlesinin olmasına rağmen izlenilmemesi dizinin sonunu getirecek gibi duruyor. Eğer dizinin reytingleri yükselmez ise Eylül ayında yeni gelecek dizilere yarışamayacağı için final yapma olasılığı var.

Baş Belası 6.Bölüm Neler Olacak!

Şahin’in Yener’in üzerine yürümesi herkes tarafından duyulurken ekip başkomiserleri için endişelenmeye başlar. Şahın hakkında soruşturma açılması engellenir ama bir şartları vardır. Şahin, İpek ile terapi yapacak. Şahin bu teklifi kabul edecek mi? İpek ve Şahin arasındaki ilişki nasıl devam edecek. Tüm soruların cevabı Baş Belası dizisinde sakin kaçırmayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.