ATV’nin Yaz Dizisi Kalp Yarası Dizisinden Büyük Şok! Dizide Neler Oluyor…

ATV’nin Yaz Dizisi Kalp Yarası Dizisinden Büyük Şok! Dizide Neler Oluyor…

Pazartesi günlerinin yeni adresi Kalp Yarası dizisinde ortalık kızışmaya başlıyor. Sosyal medyada büyük etki yaratan dizinin fragmanında neler oluyor. Diziye yeni transfer olan oyuncu kim… Merakla beklenen dizinin yeni bölümü ne zaman? Ayşe ve Ferit birbirlerine aşık mı olmaya başlıyor. Herkesin dört gözle beklediği dizide neler olacak…

Ekranlarda henüz yeni olan dizi şimdiden çok sevildi. Henüz 3.bölüm ekranlarda yayınlandı fakat etkisi büyük oldu. Sosyal medyada en çok konuşulan dizilerden birisi olan Kalp Yarası 19 Temmuz Pazartesi akşamı Kurban Bayramı dolayısıyla yeni bölümü ile izleyici ile buluşamadı. Bu durumu üzülen dizinin hayranları beklemeye başladı. Dizinin yeni bölümü ise 26 Temmuz Pazartesi akşama ekranlara gelecek.

Kalp Yarası Dizisinin Yeni Oyuncusu...

Dizinin yeni oyuncusu ise Serenay Aktaş oldu. Başarılı oyuncu Meryem dizisi ile büyük çıkış yapmış ve kendisini herkese sevdirmişti. Kalp Yarası dizisinde ise Ebru karakterine hayat verecek. Dizide Ferit’in abisi rolünü canlandıran İnanç Konukçu dizideki adı ile Sinan’ın gençlik aşkı olarak diziye katıldı. Uzun yıllar sonra ilk kez karşılaşan ikili arasında neler olacağı ise merakla bekleniyor.

Kalp Yarası Dizisinde Neler Oluyor…

Baha, Ayşe’nin evlendiği haberi ile yıkılır. Ayşe ise gün geçtikçe Ferit’e daha çok aşık olmaya başlar. Ama Ferit’in hala Hande’yi sevdiğini düşünür. Hatay’a sürpriz bir misafir gelir. Bu misafir ortalığı fena karıştıracak. Yaman ise babasının ölümüyle birlikte yıkılır. Yeni bölümde Yaman büyük kararlar almaya başlar. Hande ise Ayşe hakkında önemli bir bilgiye ulaşır. Öğrendiği yeni bilgi ile tehlikeli bir yola giren Hande tüm dengeleri değiştirecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.