Aziz Dizisinden Beklenen Gelişme Geldi! O Tarih Çok Yaklaştı..

Aziz Dizisinden Beklenen Gelişme Geldi! O Tarih Çok Yaklaştı..

Yeni sezonunun iddialı dizilerinden biri olması beklenen Aziz'in ne zaman yayınlanacağına dair gelişmeler hala belirsizliğini korurken, seyircinin meraklarını giderecek açıklamalar gelmeye başladı. Aziz yeni sezona damga vurmaya geliyor ?

Kanal D kadrosuna yeni sezonda çok iddialı bir dizi daha ekliyor. Başrollerinde Murat Yıldırım'ın bulunacağı dizi, tıpkı oyuncunun eski dizisi Ramo gibi bol aksiyonlu olacak. Adını iddialı projeler arasına yazdıran Ramo'nun ne zaman yayınlanacağı konusunda ki iddialar hala belirsizliğini korurken, ilk ipucu şimdiden geldi.

Aziz dizisinin çekimleri başlıyor! Yayın tarihine çok az kaldı..

Aziz dizisinin yayın tarihi beklenirken bu konuda ilk adım atıldı. Merakla beklenen dizinin çekimlerine yarından itibaren başlanacağı öğrenilirken, bu bilgiye göre dizinin yayın hayatına ne zaman başlayacağı konusunda da tahminler geldi. Aziz dizinin çekimleri yarın başlarsa , dizinin çok büyük bir ihtimalle Ekim ayından itibaren izleyicilerinin karşısına çıkacağı belirtiliyor. Tabi bu durum biraz da çekimlerin hızına bağlı. Seyirci büyük bir heyecanla Aziz dizisini beklemeye başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.