Aziz Dizisinin Başrol Çifti Belli Oldu! Herkes Çok Yakıştırdı.

Aziz Dizisinin Başrol Çifti Belli Oldu! Herkes Çok Yakıştırdı.

Başrollerinde Murat Yıldırım'ın yer alacağı yeni dizi Aziz'in kadrosu yavaş yavaş şekilleniyor. Dizinin merakla beklenen ikinci başrolü, aynı zamanda Murat Yıldırım'ın partneri olacak isimde sonunda belli oldu. Çifti herkes çok yakıştırdı.

Başrollerinden en son Ramo dizisinde gördüğümüz yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım'ın yer alacağı Aziz dizisi de gelecek sezon yayınlanacak diziler arasına adını yazdırmayı başardı. Ramo dizisinde gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Murat Yıldırım, Suskunlar dizisinde canlandırdığı karakterle de çok beğenilmişti. Oyuncunun yeni projesinde partner olacağı isimde sonunda açıklandı.

Murat Yıldırım'ın dizide ki partneri belli oldu!

Murat Yıldırım'ın Aziz dizisinde ki partneri sonunda belli oldu. Son olarak Çukur dizisinde canlandırdığı Efsun karakteri ile gördüğümüz başarılı kadın oyuncu Damla Sönmez Yıldırım'ın dizide ki partneri oldu. Gelen son bilgilere göre Murat Yıldırım dizide Aziz rolünü canlandıracakken,  Damla Sönmez ise Dilruba karakterini oynayacak..

Aziz dizisi yeni sezona damga vuracak!

Aziz dizisinin sezona damga vuracağı şimdiden belli olmuş gibi görünüyor. Dizi kadrosunda bulunan birbirinden yetenekli isimler ve aksiyon dolu senaryosu ile sizleri ekrana kilitleyeceğe benziyor. Tabi bu durum dizi yayın hayatına başladıktan ve izleyicisi ile buluştuktan sonra netlik kazanacak. Aziz dizisinin en yakın zamanda yayınlanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.