Barbaroslar Dizisi İsim Değişikliğine Gitti! TRT 1 Dizisinin Yeni Adı Ne?

Barbaroslar Dizisi İsim Değişikliğine Gitti! TRT 1 Dizisinin Yeni Adı Ne?

TRT 1'de yayınlanacak Barbaroslar dizisi tanıtım videoları yayınlıyor ancak dizinin ismine hala karar verilmedi. Öyle ki Barbaroslar dizisinin ismi değiştirildi. Dizinin yeni ismi ne olacak merak ediliyor. Son haftalarda gündem olan dizinin ne zaman başlayacağıyla ilgili de yeni bilgiler ortaya çıktı.

Barbaroslar dizisi, yeni tanıtım videoları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Sevilen yapımın ne zaman yayın hayatına başlayacağı merak edilmekte. Ancak bir yandan da dizinin adının değiştiğine yönelik iddialarda bulunuluyor. Sosyal medyada farklı bir isim kullanılması dikkatleri üzerine çekti. TRT 1'in yeni dizisinin adı ne olacak? Barbaroslar dizisinin ismi değişti mi?

Barbaroslar Dizisinin İsmi Değişti!

Barbaroslar, sosyal medyada Barbaros Kardeşler olarak biliniyor. Bu da demek oluyor ki dizinin adı her an değişebilir. Konuyla ilgili bir açıklama yapılmasa da kesinlik sağlandığında izleyicilere duyuru şeklinde belirtilecektir. TRT 1 dizisinin isim konusunda tam olarak bir karar vermesi bekleniyor.

Barbaros Kardeşler Ne Zaman Başlayacak?

Barbaros Kardeşler dizisi için Eylül ayı işaret edilmişti. Dizide İshak, Oruç, Hızır ve İlyas karakterlerinin maceraları konu edilecek. Dizinin yayın hayatına başlamasıyla beraber isminin de kesinleşmesi muhtemel. Ancak Youtube kanalının adı Barbaros Kardeşler oldu ise muhtemelen dizinin adı da aynısı olacaktır. Yani TRT 1, açıklama yapmadan dizinin ismiyle ilgili bir değişime imza atmış olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.