Barbaroslar Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Barbaroslar Dizinin Konusu ve Oyuncu Kadrosu Belli Oldu!

Barbaroslar Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Barbaroslar Dizinin Konusu ve Oyuncu Kadrosu Belli Oldu!

Barbaroslar dizisi, yayın tarihiyle bir kez daha adından söz ettirdi. TRT 1'de yayınlanacak dizinin ne zaman başlayacağı açıklandı mı? Dizinin konusu izleyicileri etkilemişe benziyor. Barbaroslar'da öyle oyuncular oynuyor ki başroldeki isimler farkını ortaya koyacak. Dizinin oyuncu kadrosunu da paylaşıyoruz...

TRT 1'in gündemi sallayacak dizisi Barbaroslar ne zaman başlayacak? Diziyle ilgili soru işaretleri henüz giderilmiş değil. Oyuncu kadrosuna alımlar sürüyor. Dizinin çekimlerinin devam ettiği bilgisi de geldi. Ancak tüm bunlar yaşanırken diziyle ilgili merak edilen sorular da soruluyor. İzleyicilerin sosyal medyadan ilettikleri sorulara cevap vereceğiz.

Barbaroslar Dizisi Yayın Tarihi

Barbaroslar dizisinin ne zaman başlayacağı henüz açıklanmadı. Dolayısıyla yayın tarihi konusunda da bilgimiz bulunmuyor. Ancak Eylül ayında tüm hazırlıkların tamamlanması ile yayına başlayacağı düşünülüyor. Dizi önceden stok bölümler çekilerek ekrana gelecek. Tarihi bir dizi olduğu için olası çekim iptalinde bölüm yayınlayabilmek için böyle bir önlem alındı. Ayrıca başrolde oynayacak oyuncular ve yayınlanan fragman da çok beğenildi.

Barbaroslar Dizisi Oyuncu Kadrosu

Barbaroslar dizisinde Oruç Reis karakterini Engin Altan Düzyatan canlandıracak. Onun haricinde Ulaş Tuna Aslantepe de Hızır Reis'e hayat verecek. Dizinin başrolünde iki isim yer alacak. Ayrıca Yetkin Dikinciler, Caner Topçu, İsmail Filiz, Batuhan Bayar, Bahadır Yenişehirlioğlu ve Yiğit Özşener gibi oyuncular da Barbaroslar'da oynayacak.

Barbaroslar Dizinin Konusu Nedir?

Barbaroslar'ın konusu, Barbaros Hayreddin Paşa'nın hayatı üzerinedir. Hızır Reis lakabı ile bilinen Barbaros Hayreddin Paşa, dizinin ana karakteri olarak karşımıza çıkacak. Ayrıca Oruç Reis'in de dizide önemli bir yeri bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.