Barbaroslar Dizisi Rekor Üstüne Rekor Kıracak! Böylesi Hiç Görülmedi..

Barbaroslar Dizisi Rekor Üstüne Rekor Kıracak! Böylesi Hiç Görülmedi..

TRT 1 ekranlarında yeni bir efsane daha başlıyor. Başrollerinde ülkemizde adını duyurmuş birbirinden farklı yıldız oyuncuların yer alacağı Barbaroslar dizisinin yayınlanmasına artık çok az bir zaman kaldı. Barbaroslar dizisi Türk televizyonlarına damga vurmaya hazırlanıyor.

Başrollerinde Diriliş Ertuğrul dizisinden çok yakından tanıdığımız, bu dizi sayesinde çok büyük bir şöhret yakalamış Engin Altan Düzyatan'ın bulunacağı Barbaroslar dizisi yine tarihi bir hikaye anlatacak. Kadrosunda Engin Altan Düzyatan'a ek olarak daha birçok genç ve usta oyuncuyu bulunduran dizi daha şimdiden reyting rekoru kıracak diziler arasına adını yazdırdı. Dizinin bu kadar başarılı olacağın düşünülmesinde ki sebep, kadroyla beraber senaryonun da güçlü olmasına bağlanıyor.

Barbaroslar dizisi hazırlık aşamaları ile büyük dikkat çekti!

Barbaroslar dizisinin çekim aşamaları çok zor geçmiş ve dizide iki yönetmen kullanılmıştı. Dizi tarihi bir proje olduğu için özellikle dekorların hazırlanması ve kullanılması için büyük bir emek harcandı. Dizi bu yönden Türkiye'nin sayılı projeleri arasına adını yazdırmış bulunuyor.

Barbaroslar dizisi ne zaman başlayacak ?

Barbaroslar dizisiyle ilgili TRT 1'de yayınlanan tanıtımlarda projenin yakında başlayacağı belirtilerek herhangi bir tarih verilmiyor. Ama bu konuda uzman birçok kişinin görüşüne Eylül ayı sonunda ya da Ekim ay ortalarında başlaması bekleniyor. Tabi bu durum her an değişikliğe uğrayabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.