Barbaroslar Dizisi Son Zamanların En Büyük Projesi! Diziden Muhteşem Görüntüler..

Barbaroslar Dizisi Son Zamanların En Büyük Projesi! Diziden Muhteşem Görüntüler..

TRT 1 ekranlarında yayınlanması beklenen Barbaros dizisi son zamanların en büyük projesi olacak gibi görünüyor. Diziden gelen tanıtım ve fotoğraflara baktığımızda rakiplerinden çok daha üstün görünüyor. Dizi şimdiden reyting şampiyonluğunu alacak ve Türk televizyonlarının en çok izlenen dizileri arasına girecek gibi görünüyor.

TRT 1'in yeni rekortmen adayı Barbaroslar dizisinden her yeni gün farklı detaylar gelmeye devam ediyor. Başrollerinde yine TRT 1 kanalında yayınlanmış ve reyting rekorları kırarak adını efsane Türk dizileri arasına yazdırmış Diriliş Ertuğrul'un oyuncusu Engin Altan Düzyatan ve Sen Anlat Karadeniz dizisi ile yıldızı parlamış oyuncu Ulaş Tuna Astepe yer alıyor. İkilinin uyumunun şimdiden çok beğenildiği konuşuluyor.

Barbaroslar dizisinden yeni görüntüler geldi!

Merakla beklenen dizinin tanıtımı geçtiğimiz haftalarda yayınlanmıştı. Bunun ardından şimdi de diziyle ilgili merakla beklenen fotoğraflar paylaşıldı. Yayın tarihi henüz belli olmayan proje bu sezonun en çok beklenen işlerinden.

İşte Barbaros dizisinden yeni gelen o fotoğraflar;

barbaroslar-set-5.jpeg

barbaroslar-set-2.jpeg

Konusu ve oyuncu kadrosu hakkında neredeyse tüm bilgilerinin paylaşıldığı diziden sırada yayın tarihini paylaşılması bekleniyor. Seyirci büyük bir heyecan içerisinde dizinin ekrana geleceği tarihi bekliyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.