Barbaroslar Dizisini Bekleyenler Buraya! Yeni Adı ve Yayın Tarihi Sonunda Belli Oldu..

Barbaroslar Dizisini Bekleyenler Buraya! Yeni Adı ve Yayın Tarihi Sonunda Belli Oldu..

TRT 1'de yayınlanması planlanan Barbaroslar dizisinin yeni adı ve yayın tarihi sonunda açıklandı. Dizinin tüm detayları sonunda belli oldu. Seyirci için geriye heyecanla yayın tarihini beklemek kaldı. Barbaroslar dizisi için son günler.

Diriliş Ertuğul'un başarılı oyuncusu olan Engin Altan Düzyatan'ın çok yakında başlayacak olan yeni dizisi Barbaroslar hakkında ki neredeyse tüm detaylar sonunda paylaşıldı. Dizi hakkında haftalardır çok büyük bir merakla beklenen bilgiler ortaya çıktı. 

Barbaroslar dizisinin yeni adı ve yayın tarihi belli oldu!

Barbaroslar dizisinin ne zaman yayınlanacağı konusunda çok uzun zamandır farklı iddialar bulunuyordu. TRT 1'de geçtiğimiz gün yayınlanan tanıtımla beraber bu iddialar kesin bir nokta koyuldu. Barbaroslar dizisinin 14 Eylül perşembe günü ilk bölümüyle seyircilerinin karşısına çıkacağı öğrenildi. Dizinin yeni tanıtımında sadece bu değil, projenin yeni adı da paylaşıldı. Barbaroslar dizisinin yeni adı “Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı” oldu. Dizi bu isimle yayın hayatına başlayacak ve tahminlere göre çok uzun bir zaman boyunca ekranlara gelmeye devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.