Barbaroslar Dizisinin Kadrosu Doldu Taştı! Yeni Bölüm Artık Kapıda..

Barbaroslar Dizisinin Kadrosu Doldu Taştı! Yeni Bölüm Artık Kapıda..

Çok yakında TRT 1 ekranlarında başlaması beklenilen Barbaroslar dizisinin kadrosu dolup taştı. Dizinin başrolleri dikkatleri üzerine çekerken şimdilerde ise yeni gelen transferler sosyal medyanın gündemine oturarak seyirciler tarafından konuşulmaya başlandı.

TRT 1'e sezonun en iddialı dizisi geliyor. Aylar öncesinden tanıtımları gerçekleştirilen Barbaroslar dizisinin başlamasına artık sayılı günler kaldı. Dizinin yayınlanan fragmanlarında da anlaşıldığı üzere bu proje için çok büyük bir çaba harcandı. O yüzden daha şimdiden TRT 1'in yeni sezonunda ki kilit dizisinin Barbaroslar olacağını söyleyebiliriz. Dizi henüz başlamasa bile bu konuda ki tecrübeli kişilerin tahminine göre yeni reyting rekorlarına hazır olmalıyız. Dizi kadrosu konusu ve diğer birçok detayı ile sezonun lideri olmaya aday olarak görülüyor.

Barbaroslar dizisinin kadrosunda yok yok!

Barbaroslar dizisinin kadrosunda başrollerde herkesin Diriliş Ertuğrul dizisinden tanıdığı Engin Altan Düzyatan ve Sen Anlat Karadeniz dizisi ile şöhret kapılarını aralayan Ulaş Tuna Astepe bulunuyor. Dizinin kadrosunda bunlara ek daha birçok başarılı isim yer alacak. Barbaroslar birçok farklı diziden kendisine yeni transferler aldı. Bu transferlerin detaylarının yakın bir zamanda paylaşılması bekleniyor.

Barbaroslar dizisi ne zaman başlayacak ?

Barbaroslar dizisinin ne zaman başlayacağı konusunda birçok farklı tahmin var. Bunlardan en çok paylaşılanı da yeni sezonun başlarında yani Eylül ayında başlayacağı yönünde. Tabi bunlar şimdilik sadece birer tahmin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.