Barbaroslar Dizisinin Yeni İsmini Duydunuz mu? Çok Şaşıracaksınız..

Barbaroslar Dizisinin Yeni İsmini Duydunuz mu? Çok Şaşıracaksınız..

TRT 1 ekranlarında yayınlanması beklenen Barbaroslar dizisinin adı değişti. Dizinin yayın hayatına başlamasına bu kadar az bir zaman kala böyle bir kararın alınması herkesi şaşırtırken, dizinin yeni ismi de çok beğenildi. İşte Barbaroslar dizisinin yeni ismi..

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Barbaroslar dizisinin başlamasına artık çok az bir zaman kaldı. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan'ın bulunduğu dizi tarihte yaşanmış olaylardan uyarlanacak. Tıpkı Diriliş Ertuğrul gibi bu dizinin büyük seyirci kitlelerini yakalaması etmesi bekleniyor. Dizinin ekranlara gelmesine çok az bir zaman kala, beklenmeyen bir karar alındı. Projeye yeni bir isim verildi.

Barbaroslar dizisinin adı değişti.

İlk başta Barbaros, sonrasında ise Barbaroslar olarak duyurulan dizinin adı yayın tarihine az bir zaman kala bir kez daha değişti. Barbaroslar'ın yeni adı ise adı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı oldu. Birçok kişiye göre bu isim projeye daha çok yakıştı. Dizinin bundan sonra herhangi bir isim değişikliğinde bulunması beklenmezken, yayın tarihi de geldi çattı. Barbaroslar gelen tahminlere göre Ekim ayından itibaren her çarşamba ya da cuma günleri izleyicilerinin karşısına çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.